Idź na Traugutta na przeciwko komendy policji, w bocznej uliczce masz "Druk wielkoformatowy". Tam zapytaj się ich. Albo szukaj innego punktu ksero z drukiem na większych powierzchniach. Np. na Polibudzie, na Janiszewskiego 16 "Polski druk". Tylko projekt obrazu musiałbyś na kompie przygotować. Na jednym arkuszu zmieścisz chyba nawet 5 Cameli albo innych Marlborasów.
Edit
Też mi się podobały te naklejki, więc dziś na szybko coś pomierzyłem. Wychodzi, że jeśli naklejka ma mieć wysokość 8cm, to jej dolna krawędź ma około 115cm. Format A0 ma 841×1189mm, czyli powinno się zmieścić, jeśli drukarka nie będzie potrzebowała zbyt dużych marginesów na bokach. Wtedy na arkusz weszłoby 10 naklejek.
Do projektowania w grafice wektorowej użyłem darmowego programu Inkscape. Gotowe elementy można znaleźć choćby na stronie:
http://pl.vector.me/ lub innych podobnych. Jeszcze nie jestem zadowolony z efektu, bo coś te moje twory wydają mi się nieestetyczne.
Dlatego teraz pytanie, czy ktoś ma zdjęcia takich pasków z epoki? Szukam inspiracji.