Autor Wątek: Swięc?cy się pedał hamulca w plusie....  (Przeczytany 2634 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Swięc?cy się pedał hamulca w plusie....
« dnia: Kwiecień 07, 2006, 19:59:26 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
Mam takie pytanie bo dzisiaj sobie wsiadłem do samochódu i odpaliłem wsio ok i wziełem nacisłem pedał hamulca żeby zgasł i no zgasła a jak pósciłem to znów się zapalił...I nawet gasiłem i nic...Czym to moze być spowodowane za dużo płynu??Wydawało mi się że gdzie? o tym mówili?cie ale nie mogłem znale?ć i się boje żeby nic się nie rozwalło... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 07, 2006, 20:02:10 pm »

Piterson

• Gość
Jeżeli pali Ci sie ta kontrolka pomarańczowa hamulca to sprawdz sobie żarówki, swiatło stop

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 07, 2006, 20:04:32 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
Cytat: "Piterson"
Jeżeli pali Ci sie ta kontrolka pomarańczowa hamulca to sprawdz sobie żarówki, swiatło stop

Wiesz co patrzyłem tak bez naciskania i wyci?gałem iw szystkie żarówki były całe...Ale jescze sprawdze czy działa....

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 07, 2006, 20:13:13 pm »

Offline Osfald

• Sympatyk
    • JAGUAR XJL 3.0 Supercharged 380KM
to jest niestety "normalne"...

u mnie kontrolka dziala dobrze od kiedy przeczyscilem wszystkie styki zaczynajac od zarowek, poprzez kostki i zlacza, a na skrzynce bezpiecznikow konczac...
FSO Car Team
12 lat przejeździłem wyrobami FSO. Są powody do dumy :)

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 07, 2006, 20:17:52 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
Cytat: "Osfald"
to jest niestety "normalne"...

u mnie kontrolka dziala dobrze od kiedy przeczyscilem wszystkie styki zaczynajac od zarowek, poprzez kostki i zlacza, a na skrzynce bezpiecznikow konczac...

Aha bo jak rozebrałem to widziałemjak by były tam kiedy? krople wody no też tak my?lałem wezem se kogo? i niech potrzy a jak styki czy?ciłe to i przy żarówkach i przy wej?ciu od żarówki i w bezpiecznikach i gdzie? jescze??

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 07, 2006, 20:40:07 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
i we wlaczniku przy pedale hamulca
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 07, 2006, 22:13:09 pm »

Offline mastah22

• Sympatyk
mam lepsze cyry,raz na tydzien,srednio po nacisnieciu hamulca nie gasnie mrugajaca kontrolka hamulca a zaczyna sie swiecic, w tym momencie raz właczone wycieraczki za cholere nie dadza sie wyłaczyc a kierunki zamiast mrugac swica ciagle.Po przekreceniu stacyjki wszystko wraca do normy...
  • Jef
  • Czaku