Autor Wątek: Aktualne ceny paliw - czyli co tam słychać na CPN-ie  (Przeczytany 235995 razy)

Odp: Aktualne ceny paliw - czyli co tam słychać na CPN-ie
« Odpowiedź #1020 dnia: Marzec 28, 2026, 18:29:23 pm »

Offline Daniel#1984

• Democratic Republic Of Boland
  • Moderator
  • Kukle City
    • 1.6 Abimex 1996 LPG
Zabawa start od początku!

LPG: 3,52
Ropa najtaniej: Sosnowiec 8,78 (patrzę bo na paliwie do traktorów będę zaraz jechał za granicę)
"Im bliżej upadku imperium tym bardziej szalone są jego prawa" - Pablo Cornholio

« Odpowiedź #1021 dnia: Marzec 28, 2026, 18:54:11 pm »

Offline Buźka

• Sympatyk
    • Klimatyzowany Caro Plus 1.6 GSI '01
U mnie ON "zwykły" 8.99, Pb 95 coś koło 8, a gaz koło czwórki. Tak zerknąłem na szybko. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. Pan premier da nam prezent na święta "nawet 1.20" taniej na litrze, więc niema co płakać. Podobno pensja minimalna cały czas idzie w górę, to i ludzi stać. Samochodów na drodze w ogóle nie ubyło, a ciężarówek nawet przybyło.

« Odpowiedź #1022 dnia: Marzec 28, 2026, 19:06:25 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Wiesz, to że arogancki starzec który odżywia się wyłącznie mięsem i słodyczami, wywołał kryzys na rynku ropy podpalając Bliski Wschód, to naprawdę nie jest wina Tuska.
"Dać Januszowi Rovera, to jak dać małpie zegarek."
- David Lloyd George

« Odpowiedź #1023 dnia: Marzec 28, 2026, 19:31:18 pm »

Offline Buźka

• Sympatyk
    • Klimatyzowany Caro Plus 1.6 GSI '01
to naprawdę nie jest wina Tuska
A czy ja gdzieś coś takiego napisałem? Ironizowałem tylko na temat tych jego pomysłów. Tusk sam sobie zasłużył na hejt, gdy pierdolił przy okazji zabawy na ukrainie, że on by ceny migusiem obniżył i to słynne 5,19. Tam są wszyscy siebie warci i cały czas to powtarzam. A sytuacja na świecie, to zasługa jednego pazernego narodu, o którym niedobra mówić. A  co do trampka, to sam mówiłem przy okazji ostatnich wyborów, że jeszcze wszystkim wyjdzie bokiem.

« Odpowiedź #1024 dnia: Wczoraj o 10:32:30 »

Offline lukasz190

• Kto smaruje, ten jedzie!!
  • Sympatyk
    • PN Caro MR'91
Tylko dziwi mnie narracja, gdy Pan  lubiący solarium, napada na Wenezuelę, wespół z innym ......lem napada na Palestynę i Iran, ma chrapkę na Kubę i Grenlandię to świat siedzi cicho a Europa nawet przyklaskuje. Natomiast gdy pewien jegomość z kraju matrioszki wchodzi do kraju 404 ( banderlandi) to wielki bandyta. Co do cen paliwa to ciekawe jak będą prezentowane ceny na pylonach z wyświetlaczami przewidzianymi na 3 cyfry gdy litr przekroczy 10zł a przekroczy napewno.