Autor Wątek: programator wycieraczek  (Przeczytany 1624 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

programator wycieraczek
« dnia: Czerwiec 10, 2005, 16:46:37 pm »

Goœć

• Gość
ostatnio wyminilem sobie deske (uff) na ta z 4 nawiewami do kabiny i odkrylem urzadzonko o ktorego istnieniu nie mialem pojecia
dowiedzialem sie ze jest to programator wycieraczek
w moim poldku 92 mam tylko dwa biegi wycieraczek szybki i wolny:)
bez czasowego
pokrecilem tym programatorem ale nic sie nie dzialo wiec pewnie jest zepsuty
ale jak powinien dzialac jesli bylby dobry? czy on wlacza interwalowa prace wycieraczek?
pozdrawiam

programator wycieraczek
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 10, 2005, 17:15:43 pm »

Offline MaciejFSO

• Sympatyk
    • FSO Polonez 1.5LE '87 (2.0 DOHC)
Na konsoli masz wlacznik tego programatora. U mnie jest to pierwszy przycisk od gory na konsoli nad lewakiem zmiany biegow.
Kazde auto jest najlepsze na swiecie pod warunkiem ze jest to auto z FSO!!!!!!!!! ;-)
2.0 DOHC, Łada brake system! :)
LPR - liga punk rocka

programator wycieraczek
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2005, 17:42:55 pm »

ajk#1212

• Gość
je?li to od 4ro nawiewowca to czas pracy wycieraczek ustawiasz poci?gaj?c d?wignię do siebie (tak jak spryskiwacz) 1 krótko to zaznaczasz pocz?rek opó?nienie pracy wycieraczek 2gi raz to kończysz potem w zadanym czasie chodz?. (Uff chyba nie zakręciłem tej mojej wypowiedzi...)

programator wycieraczek
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 16, 2005, 01:17:09 am »

chudson

• Gość
No tak ale on ma 4ro nawiewcow? bo wła?nie zmienił na tak? , czyl programator ma stary pokręcany.  Maciej ma racje , przycisk na konsoli wł?cza regulator

programator wycieraczek
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 28, 2009, 08:40:01 am »

viper_78

• Gość
Temat troszkę zamarł ale nie chcę tworzyć nowego posta. Planowałem przełożenie przełącznika zespolonego z MR93 do mojego diesla 92` i tu powstaje pytanie: co wtedy z programatorem wycieraczek. W MR93 są 3 biegi wycieraczek. Przekładać całą instalację od wycieraczek czy można to jakoś rozwiązać?