Jedyne zmiany jakie wprowadzam we wnętrzu to inna kiera oraz IG Standard (w dalekiej przyszłości szelki dla kierowcy). Nie było w ogóle mowy o wymianie środka, bo tak naprawdę po co? Że tak pozwolę sobie zacytować z innego forum
a był taki ładny plusorover .... :roll:
nie wiem co w plusie ladnego :roll: chyba liczniki
Coś w tym jest :D
Dużo bardziej podoba mi się kasta minusa, dlatego też dobitnie wypytuje o konwersje nadwozia, a wypytuje dokładnie, ponieważ taki urok "świeżaków"
Jakby się nawet udało (czyt. znaleźć na złomie w dobrym stanie) to kiedyś chciałbym przeszczepić przód i dupkę od przejściówki, ale jak wiadomo nie jest to łatwe.
Jak na razie pozostaje mi zabawa w zrobienie minusa.
Co do mechaniki to przed zimą postaram się zrobić wszystko na tip top, by móc jeszcze na suchym troche pozamiatać na mieście

głównie szukałem tak naprawdę silnika, buda była rzeczą drugorzędną, niemniej jednak najbardziej liczyłem na caro minusa. A to, że trafił się plus w dobrej cenie to się skusiłem :mrgreen:
Sądzę, że konwersja ruszy dopiero na wiosnę, a jak na razie nalezy pozbierać części potrzebne do tej zabawy.
Obecną zagwozdką jest dla mnie demontaż nosków z przodu i z tyłu

jeśli ktoś wie, chętnie skorzystam z porady :mrgreen:
Oczywiście proszę się na mnie nie obrażać plusowicze, żeby nie było, że totalnie gardzę plusem itp. jednak jak dla mnie minus i starsze wyglądają znacznie lepiej :wink: