Autor Wątek: seryjne wygłuszenie silnika ohv i izolacja cieplna  (Przeczytany 2093 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

seryjne wygłuszenie silnika ohv i izolacja cieplna
« dnia: Sierpień 30, 2009, 23:47:49 pm »

szerszen77

• Gość
tak na wstępie  jestem nowym posiadaczem poloneza 1.6 gli :D i użytkownikiem tego forum.Witam starych wyjadaczy  :P .denerwowała mnie postrzępiona mata wygłuszająca umieszczona od wewnętrznej strony klapy,szczerze więcej kurzu niż pożytku, już tam nie wisi.... z tą za moim ohv jest tez podobny problem.... tylko czy pozbycie się jej nie wpłynie szkodliwie na elementy wewnątrz samochodu plastiki itp ma ona za zadanie chronić przed promieniowaniem cieplnym....

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 31, 2009, 00:02:32 am »

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
    • http://www.thg.pl
ktora ? ta na ścianie grodziowej ?
... ja po wydarciu swojej zrobiłem jakieś 10 tysięcy kilometrów, sprzedałem poldka Nikicie... ktorego teściowa ujeżdża już okrągły rok (5 września minie).. jak narazie nie słyszałem od niego żeby coś się w nim zjarało.

Gdzieś głęboko pod Moimi i Twoimi powiekami, tam gdzie czarów jest miasteczko spotkasz mnie...

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 31, 2009, 00:17:03 am »

szerszen77

• Gość
tak o nią mi chodzi...to bardzo dobrze długo miejsca nie zagrzeje :mrgreen:

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 03, 2009, 22:52:36 pm »

Zak

• Gość
szerszen77,
jak Masz głośny sprzęt audio to se wywal, a jak nie to kup stopery :P

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 04, 2009, 23:18:02 pm »

szerszen77

• Gość
sprzęt audio :shock :kolego  to jest ohv!!!!!!  to tak jak byś jechał muscle car z hemi i słuchał umcy umcy XD a tak na poważnie to radyjko mam słabe a nagłośnienie to seria ,po zerwaniu tych mat nie widze różnicy :wink: