Pomocy ja już niewiem co zrobic z tym wydechem dzis razem z kumplem postanowilismy wyjąć środkowy tłumik u mnie w poldku i wyciągnelismy i na jego miejsce próbowalismy wstawic kawałek rury ile było cięcia i nacinania boshem aż mnie osłabiało prubowalismy i prubowalismi i prubowalismy az zastała nas godzina 23 więc zrobilismy tak tylko żeby jakoś dało sie dojechac do domu i połonczylismy te rury zaciskami ale dużo im było do szczelności
po odpaleniu autka głos przypominał jazde bez tłumikuw no może troszke ciszej niż sportowy pomruk o jaki mi chodziło.Teraz tak czy jak zamiast tych zaciskuw pospawam te rury to będzie ciszej bo końcowy tłumik mam sportowy owal dtm i jak miałem zostawiony środkowy to tylko troche tylko wydawał z siebie sportowe buczenie ale to tylko przy odpalaniu i jak sie jechało to dopiero miedzy tys obrotów a 2tys obrotów powyżej 20 tyś jusz niesłychac było tego pomruku i myslałem że jak wyciągne srodkowy to będzie tylko słychac ten końcowy pomruk ale jak połonczyłem te rury zaciskami to napewno są przeloty i jest aż zagłośnoja już niewiem comam zrobić żeby był fajny dzwięk basowy dzwięk.Doradzcie mi co zrobic czy może to wina końcowego tłumika może on nie jest do końca taki sportowy :sad: może kupic inny tłumik i czy jak sie kłupi tłumik sportowy ultera czy vegi lub inny to po zamontowaniu go czeba wyćiągnąć środkowy tłumi czy wystarczy tylko go założyc żeby miał pożądny basowy dzwięk .Powiedzcie co teraz zrobic
1-pospawac ter rury i zobaczyc jak będzie
2-zmienić ten sportowy tłumi co mam na inny
3-a może dodac strumienice
4-i powiedzcie który ze sportowych tłumików da najlepszy taki basowy dzwięk w poldku wskażcie który model najlepiej zamieście fotki:)
A JA TERAZ MAM TAKI TŁUMIK