Chciałbym w tym wątku poruszyć temat kolegi Edhar. Nie ma on na forum PTK żadnego dorobku, ale jest zarejestrowany. Piszę więc by dać do przemyślenia wszystkim, którzy mogliby wejść z tym człowiekiem w jakieś interesy.
TUTAJ jest fragment wątku w/w Kolegi na temat Poloneza Atu. Jak widać z dyskusji facet jest w stanie wcisnąć komuś szajs, mimo że wie o tym doskonale i jeszcze na tym nieźle zarobić (cena z aukcji 1400 zł była)
Zamieszczam poniżej treść ogłoszenia z OtoMoto, bo pewnie niebawem ogłoszenie zniknie.
"Witam, mam na sprzedaż pięknego poloneza ATU. Jego stan jest prawie idealny, bo jest malutkie ognisko rdzy, które mozna w każdej chwili poprawic. Nie ma rdzy jak nie które zgnite egzemplarze. Auto jest ubezpieczone i ma przegląd do lipca. Auto kupilem nie dawno od starszego pana, ale sprzedaje bo wyjeżdzam za granice. Jest ciągłość umów. W poldku jest nowy pasek rozrządu i ładowania, nowy filtr paliwa, termostat, 2 przekaźniki od pompy. Mostu i skrzyni wogóle nie słychac podczas jazdy. Prosze sobie darować telefony typu 1000 zł i go biore. W środku czysto i zadbane. Silnik brzytwa nigdy nie widział gazu i nie zobaczy, mam nadzieje.w bagażniku jest nigdy nie używana opona zapasowa również na alufeldze. możliwa zamiana na poloneza z silnikiem 1,4 16V lub Volkswagena Golfa II diesla. Cena kup teraz jest za całe auto tak jak STOI!!!!. Przed kliknięciem kup teraz proszę o kontakt i osobiste oględziny auta. Stoi w Częstochowie. CENA NIE PODLEGA NEGOCJACJI tel. (usunąłem) gg: (usunąłem)" Uważajcie na gościa, bo ktoś z takimi zasadami jest zdolny wszystko wcisnąć z uśmiechem na ustach i jeszcze się z tym obnosić.