Autor Wątek: Prośba do ludzi z Częstochowy lub okolic  (Przeczytany 1790 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prośba do ludzi z Częstochowy lub okolic
« dnia: Luty 13, 2013, 22:23:45 pm »

Offline drtomee

• Sympatyk
    • Polonez'83 wersja C
Panowie, jest taka sprawa, że kupiłem 2 sztuki drzwi do trucka w miejscowości Kolonia Borek niedaleko Poczesnej. Zamówiłem kuriera, który miał to odebrać i powinno być po sprawie, dwie paczki, po jednej sztuce drzwi w każdej...niestety trafił się jakiś palant, który stwierdził, że on tego nie może wziąć bo to są części samochodowe i to widać, a DPD nie wozi części...ale gdyby owinąć to czarnym streczem a nie przezroczystym to wtedy nie widać i wtedy by wziął...facet owinął to czarną folią i zmawiam kuriera drugi raz...i przyjeżdża kolejny kretyn, który mówi, że kształt to na jego oko drzwi samochodowe i on tego nie weźmie...masakra jakaś, sam wysyłałem drzwi z 5 razy, w tym ostatni raz wczoraj koledze z tego forum i nie było problemu, tylko te zjeby z Częstochowy robią problemy...reasumując, chodzi mi o to, żeby odebrać te drzwi od właściciela z Kolonii Borek i przewieźć do Częstochowy. Stamtąd to już łatwy temat bo sporo znajomych jeździ gierkówką  to by odebrali. Oczywiście zwracam koszt wachy plus czteropak ;) Ogarnie ktoś?

Odp: Prośba do ludzi z Częstochowy lub okolic
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 14, 2013, 07:34:23 am »

Offline Ciastek

• Sympatyk
  • PN 1.8 16v, AR 147 1.9jtd, Ducati Monster 900
Będe w sobotę w okolicach Częstochowy, dam znać do wieczora. Napisz w między czasie gdzie do Częstochowy to podrzucić i czy dwoje drzwi wejdą do Caro z butlą za tylną kanapą?

Odp: Prośba do ludzi z Częstochowy lub okolic
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 14, 2013, 08:30:32 am »

Offline Alien#174

• Mój Polonez - jako JEDYNY od początku w PTK
  • Klubowicz
  • ***$karbnik PTK ***
    • PN CARO 1.6GLE MR'91
Powinny wejść bez problemu - przewoziłem komplet czterech sztuk, co prawda auto bez butli, ale jak masz dwie sztuki (+butla) to PN łyknie.
Minister Zdrowia ostrzega! Polonez uzależnia!
PN Caro - burgundowe cacuszko 92' ( Polina )