Daniel007, pozwoliłem sobie zmienić tytuł. Na drugi raz proszę tutułować temat w precyzyjniejszy sposób niż "pytanie" bo temat poleci do kosza.
Jako że mam MR91 i podświetlane przełaczniki powiem że się da. Nie dostaniesz jedynie podświetlanego przełacznika do czasówki wycieraczek bo MR93 miał wycieraczki inaczej rozwiazane i nie miał tego klawisza. Żeby wszystkie przłełączniki świeciły należy zrobić dodatkoweą wiazke na podświetlanie i podpiac ją np do podświetlania symboli od regulacji ogrzewania.
Niestety nie wszystkie klawisze pasują tak po prostu "plug&play". Potrzeba miernika i podstawowej wiedzy z zakresu elektryki zeby pokumać jak poprzekłądac konektory tak aby na nowych przyciskach wszystko działało jak należy.
Acha, przłecznika regulacji dmuchawy też nie znajdziesz bo MR93 miał płynny regulator dmuchawy. Można w to miejsce założyć przłeącznik od świateł i przełożyć sam klawisz od tego regulatora lub zamontowac płynny regulator. Ja zrobiłem to drugie bo jest to o wiele wygodniejsze rozwiazanie. Niestety trzeba się dobrać do wizazki, znaleśc przewód masowy wentylatora, odłaczyć go i podłaczyć pod regulator.
Tak jak widzisz nie jest to taka prosta sprawa z tymi klawiszami ale jeśli czasem cos z powodzeniem "dłubiesz w kabelkach" to dasz radę.