Po kolei :
Pusiu - żeby ci wreszcie te halogeny pod zderzakiem zgniły - może wreszcie wymienisz na nowe bo inaczej dam ci swoje !
Pedro - Łajzo ! Żeby ci się ten Dżi Es Aj wreszcie rozleciał i żebyś zaczął jeździć czymś co ma prawidłową ilość zaworów - czyli szesnaście.... i żebyś szestanstki wyrywał
Pies - życzę ci żebyś wreszcie felgę 15" na krawężniku urwał
może się nauczysz że 15 cali w aluminium reprezentatywnym to nie kółka w których się jara lacza na kajotesach ! Pociechy z dziatwy i małżonki i więcej kuni !
KUbaPSK - kubuś . życzę ci żeby wreszcie to twoje Dżi Aj Dżoł chciało jechać - czyli żeby cię było stać na swapa.... mówiąc prościej : zdrowia , zdrowia .. i jeszcze raz pieniędzy.
Necia - żeby ci ktoś wreszcie zamknął usta - a bo od rana jak zwykle nic ciepłego w ustach nie miałaś.
Siostra - ty wiesz czego ja ci życzę... szczęścia..... szczęścia.. i jeszcze raz.. szczęścia
szelest - żeby ci motór szybko śmigał i wreszcie ktoś ci poldka pomalował !
Dark Warrior - artuś... tobie tylko kasy brakuje ! reszte masz - szanuj to !
karpiu - żeby ci fura nie gniła... stab się nie złamał.. i uszczelka pod głowicą się "czymała"
Bincolo - żebyś wreszcie na słonnym się z nami bawił ! zobaczysz.. dlaczego to co było na słonnym zostaje na słonnym.
Nikita ! - ty łajzo ! żeby ci pociecha zdrowa rosła i szczęścia w małżeństwie !
I żebyś wreszcie traczynę pokazał !
A jak kogoś ominąłem...... to przykro mi :D ale ii tak życze mu szczęścia.. bo.. ci na tytaniku mieli zdrowie i pieniądze.. tylko szczęścia im zabrakło !
[ Dodano: 2011-01-01, 00:42 ]A właśnie MAREL
!!
Żeby ci klima mocno mroziła - żeby sprężarka chodziła.. i żeby ci jej nikt na słonnym nie wykręcił po zmroku :!