Autor Wątek: problemy z podawaniem?  (Przeczytany 1492 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problemy z podawaniem?
« dnia: Listopad 05, 2011, 19:28:25 pm »

mrpuiu76

• Gość
Witam. Własnością polskiego FSO Caro monopunct wstrzyknięcie 1,6 1995.Am gli naprawione ciała i że zdjąłem silnik i naprawić sasiu.din niestety trwał ponad rok .... I vrut.Dupa udało mi się zamontować tyłu silnika, ale niespodzianka ... corect.Mai nie chcą pracować dokładnie, nie ma mocy podczas przyspieszania,,, shake''and nie wiedzieć dlaczego.
  umyłem zbiornika, myje ciało wtrysku, mam problemy nie wyczerpują sprawdzić alternator, akumulator jest nowy, paski rozrządu, nowe filtry, przewody sprawdzone gazu sonda ... zastąpić ... Nie mam kod błędu ... to silnik nelamurit.inainte naprawy dobrze.
  W Rumunii ten samochód nie jest importowany, więc z usługi I obudzić kogoś ...
Jeśli możesz pomóc radą ... kiedy ma wyglądać samochód i ... jest jedynym w swoim rodzaju w Bukareszcie i dlatego nie chcę rzucać ...
I nie wiem czy poprawnie napisane, korzystania z tłumaczenia google, może być bardziej poprawnym angielskim ...

Odp: problemy z podawaniem?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 05, 2011, 19:30:46 pm »

mrpuiu76

• Gość
Hello. Own a Polish FSO Caro monopunct injection of 1.6 gli 1995.Am body repaired and that I removed the engine and mend sasiu.din unfortunately lasted more than a year .... I vrut.Dupa I managed to mount engine back, but surprise ... corect.Mai not want to work exactly, has no power when accelerating,,, shake''and fail to find out why.
  I washed the tank, washed the body of injection, I have problems not exhaust checked the alternator, the battery is new, timing belt is new, new filters, pipes checked probe gas ... replaced ... I have no error code ... are nelamurit.inainte engine repair work well.
  In Romania this car is not imported, so I have a service that I rekindle someone ...
If you can help with advice ... when does a car look and ... is the only of its kind in Bucharest and that's why I do not want to throw ...
I do not know if I spelled correctly, use google translation, may be more correct English ...

Odp: problemy z podawaniem?
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 05, 2011, 20:12:26 pm »

Offline w0mbat

• Sympatyk
    • polonez 1500 88r.
hi :)
Check the sensor crankshaft position