Ja nie o tym że FSO po 10 próbach nadal nie może paść i żyje jako landlord i licencjodawca zabawek.
Zainspirował mnie ten film, który posłuży nam za wzorzec:
http://www.youtube.com/watch?v=XrfZeK618-AZ racji braku czasu i kłębiących się pomysłów, opóźniło się kilka projektów filmowych SNP, ale za to już od jakiegoś czasu dostępny jest film FSO Rally Racing Team, mamy nadzieję że się podoba.
Obecny pomysł jest taki że zmontujemy film który pokaże że FSO żyje cały czas, tylko że nieco inaczej. Że z hal fabrycznych, produkcja przeniosła się do prywatnych garaży i że historia FSO tworzona jest dalej przez entuzjastów. Z założenia ma powstać krótki, góra 5 minutowy filmik który najpierw błyskawicznie przypomni najpiękniejsze momenty FSO, od narodzin do upadku. A potem historia znajdzie swoją kontynuację już u was. Chciałbym umieścić na tym filmie Zombiepoxa, fajnie byłoby zobaczyć tam Świętego lutującego komputer silnika, budowanie replik Coupet i innych ambitnych projektów. Ale chciałbym tam też umieścić samochody które po prostu ujmują wyglądem, zarówno jeżeli chodzi o stan fabryczny, jak i po prostu ładne Polonezy z silnikiem 1.8 czy klimaty w rodzaju pięknie obszytego wnętrza. Dlatego proszę, wrzucajcie tu w temacie linki na YT do ciekawych materiałów filmowych, jeżeli nakręcicie coś nowego, też wrzućcie na YT, ja sobie to ściągnę i elegancko zmontuję.
Proszę także podawać linki do sesji zdjęciowych, też się może coś wykorzysta.
WWLom i katownikom oczywiście dziekujemy bo chodzi o pokazanie jak tworzy się coś nowego, a nie niszczy pozostałości tego co było.