Panowie, jest taka sprawa, że kupiłem 2 sztuki drzwi do trucka w miejscowości Kolonia Borek niedaleko Poczesnej. Zamówiłem kuriera, który miał to odebrać i powinno być po sprawie, dwie paczki, po jednej sztuce drzwi w każdej...niestety trafił się jakiś palant, który stwierdził, że on tego nie może wziąć bo to są części samochodowe i to widać, a DPD nie wozi części...ale gdyby owinąć to czarnym streczem a nie przezroczystym to wtedy nie widać i wtedy by wziął...facet owinął to czarną folią i zmawiam kuriera drugi raz...i przyjeżdża kolejny kretyn, który mówi, że kształt to na jego oko drzwi samochodowe i on tego nie weźmie...masakra jakaś, sam wysyłałem drzwi z 5 razy, w tym ostatni raz wczoraj koledze z tego forum i nie było problemu, tylko te zjeby z Częstochowy robią problemy...reasumując, chodzi mi o to, żeby odebrać te drzwi od właściciela z Kolonii Borek i przewieźć do Częstochowy. Stamtąd to już łatwy temat bo sporo znajomych jeździ gierkówką to by odebrali. Oczywiście zwracam koszt wachy plus czteropak
Ogarnie ktoś?