Sprzedam :
Kierownica fiat 132 brazowa dwuramienna na stary wieloklinw stanie bd 100zł
Silnik od fiata uno 1.1 gaznik Przy silniku brak rozdzielacza zapłonu, alternatora i rozrusznika, puchy filtra reszta jest. Typ silnika 146a4048 z fiata uno 60. Moze komus sie przyda na swap do malucha cena 100zł
Klapa tylnia uno biała bez szyby 20zł lub czteropak czegos dobrego(npTyskie klasyczne) stan sredni
Mikser gazu w rure poldrover nowy, nie uzywany nie wiem ile 40zł ?
Pompa paliwa(wklad) abimex cena
2 wały napedowe polonez ohv
Zegary bmw E34 62.11.8.364.749 producent vdo z 10.95
Skrzynia biegów BMW motor M10/wczesneM40 na cienki wałek typ SP5-15 130zł za 40 zł dorzuce orginalne łozysko BMW w wał korbowy
Rozrusznik bmw M10(nie pasuje do M40/m43) 50zł
Elementy silnika 4.0 V6 ford- wiskoza, pokrywy dekli, miska olejowa,pompa oleju wałek rorzadu, laski, klawiatury, kolo pasowe i inne elementy silnika które zostały mi po swapie do granady, mam tez cały blok i korby z tłokami jezeli ktos chce robic stolik :D puszcze po cenie złomu
Sporo czesci do ford scorpio Mk3(wieloryb) miedzy innymi kompletny komputer do 2.3 16V z immo i pestkami, wiazki drzwi, sterownik wycieraczek, gong, konsolka srodkowa i elementy deski rozdzielczej, wał napedowy, amortyzatory tył, naped wycieraczek, czujniki wody, powietrza itd i wiele innych nie wymienionych tutaj.
Jak jest cos czego potrzebujesz a nie wymieniłem to pisz -poszukam i wezme na zlot jak jeszcze jest, cena do uzgodnienia w browarach(w wiekszosci wypadków) lub chetniej PLN, chetnych na graty które mam zabrac ze soba prosze o odpowiedz tutaj do piatku do godziny 9 rano