Witam wszystkich, większość ludzi zna mnie pod pseudonimem Matiz. Forum czytam od dawna, a wiedza która zostala tu przekazana wielokrotnie mi pomogla. Dziękuje wam i jeszcze będę dziekowal w moim wątku. Skąd jest OBR też sie potem wytłumacze, wątek do działu "auta sympatyków" już jest w trakcie pisania
moge troche stanąć ością w gardlę żeranskim ortodoksom, bo poza Borkiem,do polonezów mam stosunek obojetny. Przez ojca który połknął bakcyla złombolowego niejako wkręciłem sie, czy nawet porzuciłem moją pierwotną afiliacje czyli japończyki.
Jednak to cały czas puka od środka i przybywam do was żeby zaprezentować Poloneza z napędem z Mazdy MX5 NA czyli Miatoloneza.
Jak sie okazuje, nie jestem pierwszy. Projekt Poldożer już coś takiego zrobili. A wpisywałem w necie, szukałem. Oczywiście żadnego "normalnego" info w internecie tylko wszystko na srejsbuku. Srejsbuk nie wyskakuje w wynikach google i już prawie obwołałem sie "pierwszym w polsce i na świecie. Niestety nie- jestem chyba drugi. I co ciekawe nie odezwałem do Poldożerów (mimo że planowałem) także sam jestem ciekaw jak nasze auta sie różnią...
Dajcie chwile żeby poprawić błędy, napisac historie powstania która nikogo nie interesuje itp.
miejcie oko na dział "auta sympatyków"
Pozdrowienia!
Buźka, siema
Jak widzicie cała przygoda z polską motoryzacją to dla nas przede wszystkim dobra zabawa