Skoro prowadzisz sobie takie zestawienie, to mogę ci podać VIN mojego byłego capri 117. Rocznik 95, orciari, groki standardy w niebieskie (zielone) krzaki, boczki oczywiście IG, felgi rial. Produkcja prawdopodobnie październik 95. Auto dawno w krainie taniego paliwa i równych dróg, więc mogę chyba podać cały VIN? Przecież to nie dane wrażliwe. W razie czego, moderator wykropkuje SUPB01ELBSW787099
Drugie takie capri, które mi się przewinęło na króciutką chwilę przez ręce, to nadwozie bez silnika, skrzyni i paru pierdołów, do którego miałem wstawić silnik z mojego caro, ale finalnie wyszła pewna niespodziewana sytuacja i również poszło na złom. Rocznik 94, szeroki most na tarczach, tapicerka jakaś tam zwykła (mam gdzieś zdjęcia) i nic więcej o nim powiedzieć nie mogę VIN SUPB01ELBRW718046
Trzecia sztuka, a właściwie, mój pierwszy poldek, to już nie capri, tylko 114 antracyt. Rocznik 95, groki relaksy w czerwono czarne paski (te prawilne, wąskie) alufelgi tip top, pięcioramienne, te ładniejsze, wnętrze oczywiście IG i orciari. Zeswapowane było na 1,6 CB i takiego kupiłem. Również szrot VIN SUPB01ELBSW778991