Autor Wątek: pytanie odnosnie temperatury silnika  (Przeczytany 8210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pytanie odnosnie temperatury silnika
« Odpowiedź #40 dnia: Lipiec 11, 2006, 01:37:09 am »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
sadzilem ze masz obroty na poziomie 800 skoro ci gasnie
jezeli masz 1200obr/min to wogole cos z wtryskiem ci sie powalilo ,moze jakies zwarcia masz
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

pytanie odnosnie temperatury silnika
« Odpowiedź #41 dnia: Lipiec 17, 2006, 20:11:04 pm »

samul

• Gość
odk?d mam ręczny wł?cznik wentylatora to ani razu mi nie zgasł... chyba czeka mnie zabawa z kabelkami :? co to tego wtrysku to on jest rozbieralny?? ile mniej więcej kosztuje nowy?? da się go jako? przeczy?cić albo sprawdzić miernikiem rezystacje??

[ Dodano: 2006-08-04, 20:06 ]
dobra juz odpala od kopa = wymiana filtra paliwa, wysokie obroty sa tylko na orbotomierzu podlaczylem komputer i sprawdzilem gdy na obrotomierzu jest 1100obrotów to komputer pokazał 875-900obrotów takze wskazowke musze jakos przedstawic:/ czyli dwa problemy wyeliminowane!!:D pozostal tylko jeden ga?nie... po jezdzie z tym recznym czujnikiem stwierdzilem ze to wina czujnika w chlodnicy i go wymienilem na nowy ale to nic nie dalo, auto gasnie nadal :cry: zauwazylem jeszcze jedno poziom oleju spada przy 90stopniach do ok 0,03:/ a kiedy spadnie troche niżej auto ga?nie nie wiem czy to ma jaki? zwi?zek z tematem... ale proszę o pomoc dzisiaj ledwo co wróciłem z miasta, lało a ja nic nie mogłem zrobić stoj?c w korku zostało tylko gazowanie :cry: