0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
niegdy nie widziałem tego zdjęcia w kolorze. [ Dodano: 2008-05-27, 19:47 ]hah! w ogóle super podpis tej fotki, niby 1978r a widać akwaria.niektórych pismaków to się powinno z urzędu odstrzelić.
Cytat: "maciejowski"hah! w ogóle super podpis tej fotki, niby 1978r a widać akwaria.niektórych pismaków to się powinno z urzędu odstrzelić. I jeszcze szybkę z tyłu ma :roll:
hah! w ogóle super podpis tej fotki, niby 1978r a widać akwaria.niektórych pismaków to się powinno z urzędu odstrzelić.
Piotrek#1923, a druga strona? Chciałbym to przeczytać do końca.
A to SS-man sie nam pojawil
jimo#1921, mnie poprostu zaciekawiło jak z taśmy produkcyjnej w środku mógł zjechać samochód z innym przodkiem Jakieś takie dziwne mi się to wydaje
Po prostu cyknęli fotkę w trakcie przejścia produkcyjnego 87 rok z tego co wiem był właśnie ostatnim rokiem w którym można było dorwać jeszcze z borkowym przodem :wink:
Warszawa, Lotnisko Bemowo
Cytat: "Piotrek#1923"Warszawa, Lotnisko Bemowo Piotrek co Ty nam tu ściemniasz! Widać przeca, że to jest Polonez a nie Warszawa :twisted:
A tutaj to moze jest Lublin ?
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.