Autor Wątek: FOTKI II  (Przeczytany 277231 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

FOTKI II
« Odpowiedź #160 dnia: Wrzesień 19, 2006, 00:12:27 am »

Offline Lupo

• Sympatyk
    • Był: FSO Polonez Caro 1.6GLI
Homik, zrob sobie VT i sam zobaczysz. Mi jak tak rdza odchodzila to nie bawilem sie tylko kupilem nowe. Maly wydatek, a wyglada o niebo lepiej :)
<font color="#FFFFFF">- O! Widzę, że kupiłeś sobie Golfa.
- Nie, wygrałem. Była to druga nagroda w loterii.
- A to co w takim razie było pierwszą?
- Worek kartofli.</font>

FOTKI II
« Odpowiedź #161 dnia: Wrzesień 19, 2006, 02:12:06 am »

vox+241

• Gość
Homik, zrób tak żeby wygl?dały jak nowe, nie maluj na jakie? kolory.

FOTKI II
« Odpowiedź #162 dnia: Wrzesień 19, 2006, 07:46:47 am »

e_gregor

• Gość
Nie malujcie. Lepiej wymienić. Kosztuj? ze 12zł za sztukę a warto wymienić bo w starych ramionach sprężyny s? juz słabe i nowe na bank bed? lepiej pióro dociskały.

FOTKI II
« Odpowiedź #163 dnia: Wrzesień 19, 2006, 21:20:29 pm »

Arnold

• Gość
12 zł albo 22 zł za sztukę, pytałem się. U mnie w mie?cie facet powiedział, że nie sprowadzi, bo  ciężko spotkać  :roll: Ale widziałem w innej miejscowo?ci.
Ja zrobiłem bł?d, pomalowałem na czarno i efekt jest taki, że słońce okropnie się odbija. Fabrycznie pomalowane s? matowe, moje miały za dużo "blasku" i mnie razi w oczy :?
Odradzam malowanie.

FOTKI II
« Odpowiedź #164 dnia: Wrzesień 19, 2006, 22:39:14 pm »

Guciu1801

• Gość
30 zl kosztuje nowe ramie do szerokiego caro. Ja dostalem jedno, bo moje akurat sie skonczylo. NIe ma co sie bawic w malowanie tego.

FOTKI II
« Odpowiedź #165 dnia: Wrzesień 20, 2006, 10:10:49 am »

Poldekfan

• Gość

Co myslicie o tych lampach :?: Zeby jakas firma miała takie cos podobne stylowo i dedykowane do poldka mogło by to niegłupio wygladać :mrgreen:

FOTKI II
« Odpowiedź #166 dnia: Wrzesień 20, 2006, 10:17:48 am »

Cycu_E30

• Gość
ble... nie inwestowalbnym nawet w to... podobne sa dostepne na rynku, a te nawet nie s? w 100% clarami  :?  wole swoje obecne okleic czerwon? foli? całe  ;)

FOTKI II
« Odpowiedź #167 dnia: Wrzesień 20, 2006, 10:54:59 am »

Offline Lupo

• Sympatyk
Poldekfan#1903, przeciez podobne sa..
- Worek kartofli.</font>

FOTKI II
« Odpowiedź #168 dnia: Wrzesień 20, 2006, 11:00:59 am »

Poldekfan

• Gość
Lupo#1891 na fotce moze ten efekt tak nie wyszedł ale na zywo one wygladaja o wiele lepiej niz te co sa do poloneza.Maja ciekawy okragły odbłysnik i jak sie swieca efekt tez jest elegancki ;) a te do poldka maja w sumie tylko białe klosze góra i tyle

FOTKI II
« Odpowiedź #169 dnia: Wrzesień 20, 2006, 11:13:49 am »

Offline Lupo

• Sympatyk
Cytat: "Poldekfan#1903"
Lupo#1891 na fotce moze ten efekt tak nie wyszedł ale na zywo one wygladaja o wiele lepiej niz te co sa do poloneza.Maja ciekawy okragły odbłysnik i jak sie swieca efekt tez jest elegancki ;) a te do poldka maja w sumie tylko białe klosze góra i tyle

No fakt.

Ale szczerze mowiac do poldka nie znajdziesz innych lamp (poza standardowymi) niz te czerwono biale i calkiem biale. Chyba ze sam cos porzezbisz..
- Worek kartofli.</font>

FOTKI II
« Odpowiedź #170 dnia: Wrzesień 20, 2006, 11:22:08 am »

Poldekfan

• Gość
własnie i to jest ból ze jeżeli chcesz kupic jakies czesci tuningowe do poloneza to procz białych lamp bez atestu i białcyh kierunków nie znajdziesz praktycznie nic :? wszystko trzeba samemu robic :?

FOTKI II
« Odpowiedź #171 dnia: Wrzesień 20, 2006, 11:23:41 am »

Offline Lupo

• Sympatyk
To wynika z ignorancji naszego narodu do rzeczy wlasnych - polskich.. Zobacz ile gadzetow robia nadal do starych golfow albo trabantow niemcy.. A biorac pod uwage liczbe polonezow na drogach uwazam ze na takich gadzetach moznaby niezle zarobic..
- Worek kartofli.</font>

FOTKI II
« Odpowiedź #172 dnia: Wrzesień 20, 2006, 11:57:17 am »

Poldekfan

• Gość
no dokładnie napewno jest w ciula i trochu osób które chciały by powymieniac niektore rzeczy w poldkach np reflektory na ringi itp.Wystarczy zeby jakas firma która robi ringi np do peugota 206 zrobiła do poloneza i sadze zeby swojej decyzji nie załowała.Ja juz chyba przekopałem stronki wszystkich firm które zajmuja sie produkcja reflektorów i na zadnej nie ma nawet wzmianki i polonezie o co dopiero o reflektorach :lol:  :?

FOTKI II
« Odpowiedź #173 dnia: Wrzesień 20, 2006, 13:05:00 pm »

Offline OZi1845

• MG
  • Sympatyk
    • Volvo S80 2.4 20V :P
Cytat: "Guciu#1801"
30 zl kosztuje nowe ramie do szerokiego caro. Ja dostalem jedno, bo moje akurat sie skonczylo. NIe ma co sie bawic w malowanie tego.
Eee tam, puszeczka spreju czarny-mat 15PLN kosztuje. Pomalowalem nia ramiona wyczieraczek, ramki okien i jeszcze sporo zostalo. Wygladaja jak nowki sztuki :mrgreen:
Był: Polonez Caro Plus 1.4GTi [109KM]
Było: BMW 318TDS Touring
Jest: Volvo i DL650

FOTKI II
« Odpowiedź #174 dnia: Wrzesień 20, 2006, 13:13:09 pm »

Cycu_E30

• Gość
tka jak ja zrobilem :P  tyle ze puszka sprayu u mnie to 10 zl duzy i pomalowalem tak samo wszystko i jeszcze lezy  :mrgreen:

FOTKI II
« Odpowiedź #175 dnia: Wrzesień 20, 2006, 16:46:07 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Cytat: "CyCu#1904"
tka jak ja zrobilem :P  tyle ze puszka sprayu u mnie to 10 zl duzy i pomalowalem tak samo wszystko i jeszcze lezy  :mrgreen:

A ja mam puszkę sprayu mat za 8zł :mrgreen: Będzin "Wszystko dla domu"
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.
Kupię części nadwozia Polonez Plus kolor 44E

FOTKI II
« Odpowiedź #176 dnia: Wrzesień 20, 2006, 19:50:18 pm »

Arnold

• Gość
Ja mam Auto-Lak za 8,90 zł ale jak wspomniałem - po malowaniu ramion strasznie się słońce odbija  :? A wkurza mnie to, że gdzie się nie wejdzie na sklep tuningowy czy jakie? katalogi otworzy - wszystkie marki s? a FSO niet :mad:

FOTKI II
« Odpowiedź #177 dnia: Wrzesień 20, 2006, 20:12:55 pm »

Russell

• Gość
no to ja dla odmiany fotosa rzuce

a wycieraczki mam  od sejczento. ładniejsze.

FOTKI II
« Odpowiedź #178 dnia: Wrzesień 20, 2006, 20:35:54 pm »

Bedzio#1833

• Gość
Cytat: "Lupo#1891"
To wynika z ignorancji naszego narodu do rzeczy wlasnych - polskich.. Zobacz ile gadzetow robia nadal do starych golfow albo trabantow niemcy.. A biorac pod uwage liczbe polonezow na drogach uwazam ze na takich gadzetach moznaby niezle zarobic..

co ty bredzisz zobacz ile akcesoriow tuningowych jest np. do malucha! tylko taka prawda ze tuningowanie poloneza to jak tuning zamrazarki marki "predom" lub XIX wiecznego statku rybackiego!

FOTKI II
« Odpowiedź #179 dnia: Wrzesień 20, 2006, 22:00:53 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
no i dobrze ,ze nie ma tiuningowych pierdol do Poldka - trudniej zrobic z niego choine lub inny wiejski tjuning
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.