Herbert.... dobre radyjko

. Mam w osobówce Herberta II i w busie Herberta I. Stary Herbatnik jest troche lepszy ale jego nastepca po drobnych modyfikacjach niewiele mu ustepuje.
OZi jak chcesz miec jakis odbiór to nie kupuj poróbek ml`ki. Jezeli juz to ml`ke to Sirio , President , Midland. Te podróbki to mozna sobie w buty wsadzić. Jak chcesz kupic podróbkę to kup lepiej Sirio AS100 na magnesie i bedziesz miał to samo.
Sirio ogólnie słynie z tego ze anteny ma dobrze wykonane i są za rozsądną cene (dlatego wybrałby Sirio z tych trzech) , President to znów cena niewspółmiernie wysoka do jakości.
Co do Unidenów to nie jest tak do końca , sieją po sąsiednich kanałach aż miło. Ojcu dałem mojego sterego unidena 520 to kiedys go sprawdzaem. Kolega nadawał z niego to przełączając kanały było mnie słychać na 18,20 troche gorzej niz na 18 i jeszcze słabo na 21,17. Wyrób oczywiscie Made in China. Nie sprawdzalem radii Presidenta blizniaczych to nie wiemczy u nich tez jest ten problem.
Mam jeszcze Presidenta Wilsona w drugim busie i radia nie polecam po dłuzszym uzytkowaniu , strasznie czułe jest i trzeba miec mocna skręcony sql zeby syfu nie sciągało. Mysle nad zamianą jego na Herberta I lub II teraz juz. Jeszcze musze antene raz przestroic bo stroił mi ja gosciu który chyba zielonego pojęcia nie miał o tym , moze pomoze jeszcze to.