obejrzysz obejrzysz, musimy kiedy się spotkać i pogadać :wink:
[ Dodano: 2008-08-05, 16:08 ]Wczoraj wróciłem z wakacyjnej wyprawy autko z nowym silniczkiem strzeliło już ponad 1000 km i dziękować spisało się bez awaryjnie :mrgreen: DOHC zadowolił się 13,5 -14 litrami gazu dodam tylko że jechałem z przyczepką campingową marki Niewiadów n126. Najwięcej GPS wskazał 130 km/h nie był to maks możliwości, natomiast zależało mi by silnik nie dostał jakiego kol wiek uszczerbku, parę razy trzeba było tiry i osobówki wyprzedzać więc stąd ten wynik :wink: Ogólnie jestem bardzo zadowolony ze swapa, przydaje się trochę więcej mocy i w pełni wynagradza poświęcony mu czas i pieniądze :D . Poniżej fotka z Wakacji
[ Dodano: 2008-08-06, 21:39 ]Dziś odetkałem troszkę wydech z racji że jest więcej spalin postanowiłem zamienić komorówkę na przelotowy :wink: żeby za daleko nie odbiegać od fabryki zakupiłem sobie nowiutki oryginalny wydech z Borka dziwne bo napis na naklejce zwierał również model Caro do 92 roku.
Jakość wykonania naprawdę rewelacyjna w porównaniu do rzemiosła
o odczuciach trudno mi co kol wiek powiedzieć bo i tak autko ciągnie jak szalone ale co do dźwięku jest bardziej basowy na niskich przy wyższych milknie ogólnie jestem zadowolony z moda i polecam zakup sporo tańszy od komorówki :wink:
[ Dodano: 2008-08-12, 21:30 ]Dziś nagrałem pierwszy filmik z nowym serduchem w akcji co prawda na gazie, troszkę spalona zmiana z drugiego na trzeci bieg, ale co nie co widać jak Auto się zbiera :wink:
http://video.google.pl/videoplay?docid=-3235090555683165779&hl=pl [ Dodano: 2008-09-04, 21:17 ] [ Dodano: 2009-02-05, 16:00 ]Nowe zabawki znów kupione tym razem padło na Tarcze mikoda nacinane i nawiercane plus Stabilizator tylnej osi :mrgreen: wszystko naturalnie nówka