Witam wszystkich forumowiczów!
Po problemach z założeniem konta a następnie brakiem internetu pod kompem (z telefonu to dupa nie pisanie na forach) biorę się w końcu za jakieś działania na forum!:D
Jestem Kamil, znany jako Tadeusz (2 imię) oraz Muriel (stara ksywa). Pochodzę z Wrocławia, mieszkałem pół życia w oddalonej o 30km Oleśnicy a aktualnie zamieszkuję Jelcz-Laskowice (tak ten słynny Jelcz...) gdzie sobie pracuję.
Od zawsze lubiłem klasyczne nie koniecznie nowe rzeczy i nie tylko. Jazda autem to moja pasja. Po przemierzeniu całej polski Tarpanem (ze 2k km w tydzień) kumpla zakupiłem Poloneza Atu Plus z 98r. Był to samochód za małą kasę co bym miał czym jeździć do roboty a wydatki miały iść tylko w butlę z kuchenkowym paliwem

i tak też było. Po roku i 16tys km zakupiłem Poloneza Caro MR'94, 96r. gdyż:
- Caro jest praktyczniejsze
- Caro- mi się podoba
Aktualnie by konkretniej się bawić samochodem jako czeladnik z średnim wykształceniem dalej się edukuję w zawodzie Technik Pojazdów Samochodowych. Więc jak odnajdę się na forum z miłą chęcią przedstawię szczegółowo historię mojego Poldolota znanego już na tym forum jak i będę relacjonował wszelakie w nim zmiany