OT :mrgreen: Maurer, Przyciski elektrycznych szybek lewy dla lewej szybki, a prawy dla prawej, naciśnięcie do góry powodowało ruch szybki do góry i analogicznie w dół. Przycisk po puszczeniu sam wracał do położenia 0. Pamiętam jak dziś
to była prawdziwa rzeźba, a nie jakaś masówka :mrgreen:
Teraz w autku mam pełną elektrykę, którą również sam budowałem, tylko użyłem przełączników z C15 (szt.4) i jakiegoś starego nissana na tył w miejscu korbek :mrgreen: Niestety na chwilę obecną zdjęć nie posiadam, ale przy weekendzie na pewno coś pstryknę
Koniec OT :mrgreen:
Nie wiedzialem ze tak sie dalo przekonstruowac ten przycisk, zeby wracal do srodka - w takim razie mianuje Cie Rzezbiarzem Roku:D Ja swego czasu wykorzystalem dwa takie przyciski - jeden do ruchu do góry, drugi do dołu, zeby to działało to oba musialy byc wcisniete w pierwsze polozenie, i dociskalo sie je do drugiego, raz moj brat nie zauwazyl ze wylaczyl calkiem ten od ruchu w dol, i nie mogl szyby zamknac;) Zdjecia zapodaj, bardzo chetnie obejrze, u mnie na przodzie są włączniki z Hyundaia Sonaty, tylko troche na kablach zwisają.
[ Dodano: 23 Lip 2009 14:57 ]Podepne sie jeszcze troche do tematu - czy przełącznik dmuchawy czteropozycyjny z Caro 94 da sie zamontować zamiast płynnego przełącznika w Caro 96, niczego przypadkiem nie popsuje? Układ pinow wyglada tak samo, ale wolalbym sie upewnic.