ide sobie wczoraj ze swoja na spacer przez nowe miasto patrze a tam piekny bialuski carusek az pomyslałem ze to van :D ale sms do grzeska i juz wiem czyja to maszyna
GOlden Slicznota
! :D jak z k seria 1.8 mocniej jak u bocka pochwalic sie musisz moze jakis kontakcik jestem co dzien na nowym miescie jakby co :PP i juz pare razy cie tam widzialem hehehe
No do ślicznoty to mu jeszcze trochę brakuje, ale dziękuję :D
1.8 pozwala normalnie podróżować tym autem i wywoływać nienormalne miny u innych kierowców

. Co do mocy to po zmianie kompa z 1.4 na 2.0 nie był jeszcze hamowany - zrobię to po korekcie układu dolotowego i zrobieniu wydechu, bo tymczasowo na żeliwniaku śmigam. Do Bociana pewnie mi jeszcze brakuje, ale wyścig zbrojeń nie jest jakimś moim specjalnym celem. Mogę powiedzieć tyle -IDZIEEEEE 8) :twisted:
Jutro w południe lub lekko po wybywam z miasta czynić dalsze modyfikacje (zmiana resorów na klepane 3-piórowe + stabilizator). Jak wyrobie się to w niedzielę będę na lotnisku pewnie tak po 16 jakoś. Chyba, że przyjdzie mi do głowy znów rwać most w pojedynkę to mogę się nie wyrobić...
pi3cka odezwij się do mnie na PW z numerem to jakoś się ustawimy kiedyś.
Pozdrawiam