Autor Wątek: Podkarpacie - rozmowy na temat ogólny  (Przeczytany 18449 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sekcja Podkarpacie - rozmowy na temat ogólny
« Odpowiedź #20 dnia: Luty 16, 2010, 21:41:15 pm »

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
    • http://www.thg.pl
no to pilnować, monitorować, w temacie się udzielać.
Chłopaki z rzeszowa narzekali że "mało chętnych jest" a ja tu widze że coraz to więcej nas jest z okolic.

Aktualnie troszkę zarobieni jesteśmy w przemyślu i do wiosny raczej nic większego się nie skręci.
Dlatego w miarę możliwości możecie się spocić Lokalnie, a coś większego to zaplanujemy jak będzie ciepło :)

Gdzieś głęboko pod Moimi i Twoimi powiekami, tam gdzie czarów jest miasteczko spotkasz mnie...

« Odpowiedź #21 dnia: Luty 17, 2010, 17:19:14 pm »

Offline Pedrogsi

• Sympatyk
    • PN CARO - 1,6 16V 96' PN ATU+ 2,0 8V 97'
Rzec by można oby ta wiosna szybko przyszła!  :P a jakby jakies lokalne propozycje to ja jestem chentny  :P  :P  :P
The Worst Foe Lies Within The Self....

« Odpowiedź #22 dnia: Luty 17, 2010, 19:24:19 pm »

Nikita

• Gość
lokalnie to napewno ja cos bede dzialal tylko autko poskladam do konca mysle ze do weekendu juz bedzie jezdzil :D:D wiec ludziska z sanoka i okolic czekajcie na sygnal :D:D

« Odpowiedź #23 dnia: Luty 19, 2010, 20:52:42 pm »

Offline pies

• Sympatyk
czekamy, czekamy... :)
był 2xPN Caro 1.6GLI, Caro+ 1.6GLI,
Atu+ 1.6GSI:  http://www.polskajazda.pl/Samochody/FSO/Polonez_ATU/9573
Jest: PN Caro->Borek 1.6 K16 -> 1.8 K16:  http://www.polskajazda.pl/Samochody/FSO/Polonez_Caro/85927

« Odpowiedź #24 dnia: Luty 23, 2010, 20:10:14 pm »

Offline Marel

• Sympatyk
Panowie kto by był chętny na jakiegoś spota lutowego w piątek ( ostatnia okazja w tym roku) gdzieś w Rzeszowie ?? Bo pasowało by się jakoś spotkać i zebrać konkretną ekipę w tym Rzeszowie :P

« Odpowiedź #25 dnia: Luty 23, 2010, 23:02:04 pm »

michal_alf

• Gość
spocik powiadacie? hym hym hym... dawno mnie na tym Forum nie było... czas odświeżyć polonezowanie :) Ale luty to pewnie jeszcze nie bardzo na spota dla mnie. W późniejszym terminie moze uda mi sie wyskoczyć.
Ciekawe kto mnie jeszcze w ogóle pamięta z sekcji MP :). Bo ja kojarzę tylko Stingerka. Reszta widzę ma konta pousuwane. Ja też zresztą musiałem założyć nowe.
Kupilem ponownie poldolota i jestem z tego powodu cholernie zadowolony :) musze go teraz tylko troche doprowadzić do lepszego stanu, zarobić coś kasy (bo dopiero zaczałem prace) i postaram sie w końcu na jakiś spot wpaść. nawet do Przemyśla. Bo tęskno mi za spotami FSO.
Pozdrawiam.

ps. Moze ktoś pamięta "ognisty rydwan" ? :P wprawdzie to juz tylko legenda, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby była reaktywacja :)

« Odpowiedź #26 dnia: Luty 23, 2010, 23:34:33 pm »

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
My tu w przemyślu zapraszamy tak w ogóle 21 marca na KJS przemyśl (startuje czarna karma jerzego).

A w kwestii spota już się porozumiałem z częścią ekipy i zastanawiamy się nad miejscówką :) Jedna nam chodzi po głowie:

A tak się bawimy zimą:

Miejscówka dobra, parking na jakieś 15-16 samochodów (wejdzie więcej jak się ciasno ustawimy)

I jak widać nawet aura nie przeszkadza, a że idzie ku ciepłemu.... :)

Gdzieś głęboko pod Moimi i Twoimi powiekami, tam gdzie czarów jest miasteczko spotkasz mnie...

« Odpowiedź #27 dnia: Luty 24, 2010, 09:53:07 am »

Offline Push18

• Sympatyk
Marel,  czemu nie, pogoda sie poprawił także ja jestem chętny na spota :mrgreen:
Czyli wstępnie ten piątek - 26.02.2010r. miejsce spotkania Parking na Podpromiu, godzina 18?? wpisujcie jaka pora wam pasuje i oczywiście kto by z was sie pojawił
ps:wysłałem info do paru ludzi na PW
http://www.polskajazda.pl/Samochody/FSO/Polonez_ATU/23655
Był-Polonez Atu 1.4
Jest-Audi Coupe 2.8 xD

« Odpowiedź #28 dnia: Luty 24, 2010, 10:29:40 am »

Offline Marel

• Sympatyk
oki, to ja jestem :)

« Odpowiedź #29 dnia: Luty 24, 2010, 10:31:23 am »

Offline Pedrogsi

• Sympatyk
    • PN CARO - 1,6 16V 96' PN ATU+ 2,0 8V 97'
no to ekstra! ja moge potwierdzic ze sie moge pojawic tymbardziej ze na podpromie to mam rzuta beretem :) oby tylko wiecej ludzi chetnych było na piatek :) godz 18 pasuje  8)
The Worst Foe Lies Within The Self....

« Odpowiedź #30 dnia: Luty 24, 2010, 10:52:49 am »

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
No i wreszcie jeden impuls wystarczył by sie ten mojrzeszów zebrał w kupę.
To teraz jak wam sie spocik uda, to fotki trzaskac, i na wiosne do przemyśla smigać całą ekipą.

« Odpowiedź #31 dnia: Luty 24, 2010, 20:56:41 pm »

michal_alf

• Gość
fajno że robicie spota. i dzieki za info. Ale ja raczej odpadam. Jak wspomniałem, dopiero zaczałem pracę i pracuję raczej w godzinach popołudniowych. Musi minąć trochę czasu w pracy, żebym mógł pozwolić sobie ja taki wypad. Także na chwilę obecną musze się zadowolić chęciami niestety. a na przyjeżdzanie na spoty przyjdzie jeszcze czas. no chyba, że jakimś cudem plan piątkowy się zmieni to wtedy nie wykluczam swojej obecności. Ale na chwilę obecną to bardzo marne szanse niestety :(

« Odpowiedź #32 dnia: Luty 25, 2010, 11:02:36 am »

Brader

• Gość
Tez wpadne, jesli bede mial sily na to po pracy. Ale obiecuje sie postarac i na 90% być :D

« Odpowiedź #33 dnia: Luty 25, 2010, 18:33:00 pm »

mart

• Gość
lajtowo, ~19;10 sie powinienem zameldowac moim srebrzakiem :)

« Odpowiedź #34 dnia: Luty 25, 2010, 21:29:27 pm »

Offline pigini

• Sympatyk
  • Caro+/- ? 1,4 16v 1994
Dzięki za info :)   niestety nie dam rady się pojawić mimo szczerych chęci... ale na następnym zjawie się akwarium obowiązkowo :D
Jeśli nie potrafisz naprawić czegoś młotkiem, masz problem natury elektrycznej.

« Odpowiedź #35 dnia: Luty 25, 2010, 22:39:48 pm »

Offline Push18

• Sympatyk
Przypominam: Piątek(czyli jutro) 26.02, godzina 18 parking na Podpromiu :D
Do Zobaczenia na Spocie :!:  :mrgreen:
Był-Polonez Atu 1.4
Jest-Audi Coupe 2.8 xD

« Odpowiedź #36 dnia: Luty 26, 2010, 07:47:48 am »

kredens

• Gość
witam pisze sie na liste ale sie spoznie pozdro

« Odpowiedź #37 dnia: Luty 26, 2010, 21:17:02 pm »

michal_alf

• Gość
i kurcze niestety nie dotarłem. tak jak mówiłem... choć już zacząłem sobie robić nadzieje. bo byłem w Rzeszowie. I wyszło, że mam mieć wieczór wolny. Już sobie zaczałem planować dojazd na podpromie i w ostatniej chwili wyszło, ze jednak mam wyjazd :/ szkoda, bo naprawdę narobiłem sobie ochoty. No ale mam nadzieję, ze next time...

« Odpowiedź #38 dnia: Luty 26, 2010, 22:13:32 pm »

Offline Marel

• Sympatyk
no i po miłym spotkaniu, było w sumie 5 aut  - pogadaliśmy było miło, szkoda że więcej chłopaków nie dojechało ale nic straconego nadrobimy to jakoś poniżej fotki :)

« Odpowiedź #39 dnia: Luty 26, 2010, 22:52:32 pm »

Offline Push18

• Sympatyk
Spocik bardzo pozytywny :mrgreen:  
pogadaliśmy, pośmialiśmy się, oblukaliśmy fury z zewnątrz jak i to co znajduje sie pod maską :mrgreen:  
Dziękuje osobom które przybyły, a byli to:Push18(Bartek),Marel(Marcin),Pedrogsi(Piotrek).Mart(Ułan?(przepraszam jeśli źle napisałem i jak coś to prosze mnie poprawić),Łukasz(Znajomy, dostał namiary na nasze forum) :wink:  z naszego forum były 4 Poldki + mój znajomy :D
Jutro dodam jakieś inne fotki;P
Miałem nadzieje że będą jeszcze 2-3 autka no ale cóż, kto chciał to przyjechał :)
Licze na rehabilitacje tych którzy "pisali sie na przyjazd" i tych którzy nie mogli i nie byli :P  

Już ustaliliśmy kwestie kolejnego spotkania:
Następny SPOT odbędzie się dnia 5.03.2010r.(piątek) o godzinie 19.00(przesunąłem o godzine, żeby każdy mógł się spokojnie wyrobić) na Podpromiu(Parking)
TYM RAZEM ZAPRASZAM WSZYSTKICH I PROSILBYM O PELNA MOBILIZACJE, Chciałbym aby nasza ilość obecnych podwoiła się i wiem że jest to realne :D
Był-Polonez Atu 1.4
Jest-Audi Coupe 2.8 xD