0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
szczęściarz ma Orciari.. ;P ja nadal szukam:)
JA mam w OHVce 5W40 i nie mam wskaznika to sie nie martwie :mrgreen:
Dzisiaj jeszcze nic nie dłubałem, ale jakoś nie dawno probowałem wytachać sprężyne normalnyumi ściagaczami i niestety nie udało się, tez widziałem pluszaka z klimą na feldze i kolor błękitny a do tego miał poduche :shock: ale korba szyba była...
Cytat: "Pudzian#1942"Dzisiaj jeszcze nic nie dłubałem, ale jakoś nie dawno probowałem wytachać sprężyne normalnyumi ściagaczami i niestety nie udało się, tez widziałem pluszaka z klimą na feldze i kolor błękitny a do tego miał poduche :shock: ale korba szyba była...Poduszke powietrzną ? :lol: Zdawało Ci się.Kolor to zapewne 29U - błękit nieba.
Cytat: "Multec"Cytat: "Pudzian#1942"Dzisiaj jeszcze nic nie dłubałem, ale jakoś nie dawno probowałem wytachać sprężyne normalnyumi ściagaczami i niestety nie udało się, tez widziałem pluszaka z klimą na feldze i kolor błękitny a do tego miał poduche :shock: ale korba szyba była...Poduszke powietrzną ? :lol: Zdawało Ci się.Kolor to zapewne 29U - błękit nieba.Nie zdawało mi się bo jak wół pisało AIRBAG i do tego kierownica była o wiele grubsza i inaczej wyglądała niż oryginalna... A w temacie troche po ciołem podłokietnik tylni :twisted: