Cytat: "anna-fso"Cytat: "fafik#1953"Cytat: "anna-fso"Cytat: "menda2"(...)drogi kolego .. przede wszystkim POLONEZA. i piszę się diesel a nie dizel pozdrawiam widze, ze nikt drogiej kolezance- p. mgr sie nie postawi :lol:to świadczy o tym,iż mój urok osobisty tak na was działa albo - bardziej prawdopodobne - mam rację .. jak zwykle z resztą ;ddja bym obstawiał urok osobisty co się z poldolotem stało?
Cytat: "fafik#1953"Cytat: "anna-fso"Cytat: "menda2"(...)drogi kolego .. przede wszystkim POLONEZA. i piszę się diesel a nie dizel pozdrawiam widze, ze nikt drogiej kolezance- p. mgr sie nie postawi :lol:to świadczy o tym,iż mój urok osobisty tak na was działa albo - bardziej prawdopodobne - mam rację .. jak zwykle z resztą ;dd
Cytat: "anna-fso"Cytat: "menda2"(...)drogi kolego .. przede wszystkim POLONEZA. i piszę się diesel a nie dizel pozdrawiam widze, ze nikt drogiej kolezance- p. mgr sie nie postawi :lol:
Cytat: "menda2"(...)drogi kolego .. przede wszystkim POLONEZA. i piszę się diesel a nie dizel pozdrawiam
(...)
Excalibur#1937, miałem sie chwalic to sie chwale
Idę o zakład, że końcowe ŁUUUU powiedział Fafol