Podkupił mu go ktoś.......
Kobieta ode mnie odeszła.... Samochód się rozpieprzył bo gdzieś spierdzielił płyn z chodnicy a do domu daleko... Wszystko się pierdol*...
Nie podkupił tylko auto już kilka dni wisiało na otomoto, jak jest okazja to się sadza d.pę do auta i jedzie. Ja po abimexa do Warszawy po wyjsciu ogloszenia w niedziele popoludniu to rano w poniedzialek juz bylem
wspólczuje, ale masz Fso i to się liczy. Widocznie nie umiałą docenić.
Stary nie łam się! bedzie
Cytat: RSilak w Dzisiaj o 12:11:19Kobieta ode mnie odeszła.... Samochód się rozpieprzył bo gdzieś spierdzielił płyn z chodnicy a do domu daleko... Wszystko się pierdol*...
pytanie z innej beczki, panowie trzeba mnie kupić kabli cobym podłączył ogrzewanie lusterek. Glupi jestem bo na allegro nie moge tego znaleźć. Jakoś żadem market budowlany nie wydaje mi się być odpowiednim miejscem. Chyba że ma ktoś na zbyciu pare metrów takiego kabelka.I jeszcze jedno, da radę jakoś dorobić przełącznik do ogrzewanych luster? czy wpinać od razu pod tylnż szybę? nie było chyba oryginalnych...
pytanie z innej beczki, panowie trzeba mnie kupić kabli cobym podłączył ogrzewanie lusterek. Glupi jestem bo na allegro nie moge tego znaleźć. Jakoś żadem market budowlany nie wydaje mi się być odpowiednim miejscem. Chyba że ma ktoś na zbyciu pare metrów takiego kabelka. I jeszcze jedno, da radę jakoś dorobić przełącznik do ogrzewanych luster? czy wpinać od razu pod tylnż szybę? nie było chyba oryginalnych...
totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.