Autor Wątek: Nowe Sony Ericssony  (Przeczytany 5522 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Nowe Sony Ericssony
« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 20, 2011, 23:30:52 pm »

Offline Speed024

• Sympatyk
    • Caro ( - ) 1995r. 2.1 TD / Honda Prelude V 2.2 VTi (4WS) 1996r.
    • Moto Porady
Zapraszam po porady!

http://www.motoporady.pl/

« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 21, 2011, 11:49:01 am »

Offline SeBa

• Sympatyk
  • FSOAK
    • Polonez 1.4 GTi 16V'97 i 2.0 GLI'95
    • http://www.fsoautoklub.pl
Hazel nie ma USB niestety, ma normalne zlacze fastport jak inne nowsze SE z serii K itd, ale telefon godny polecenia do codziennego uzytku.
Cytat: Szymon
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.

Auto Detailing-info PW

« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 21, 2011, 13:41:18 pm »

Offline Bogdan611

• Sympatyk
  • Polonez Caro 1.6 GLi 96'
To Hazel jest rozwinięciem serii fotograficznej K ma się rozumieć,a do użytku codziennego czy będzie lepszy niż Xperia X10 mini pro(funkcje multimedialne aparat obsługa). 
Poloneza chwalić nie trzeba,bo by to było jak wlewanie wody do morza.
OSTERZEGAM PRZED ZLODZIEJSKIMI PRAKYTKAMI T-MOBILE
Pożyczki bez Bik-u,teren Częstochowy zapraszam 797-603-075 lub PW

« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 21, 2011, 17:49:09 pm »

Offline SeBa

• Sympatyk
  • FSOAK
    • Polonez 1.4 GTi 16V'97 i 2.0 GLI'95
    • http://www.fsoautoklub.pl
nie ,jest to seria J wiec raczej do neta no i jest sliderem X10 mini jest strasznie mala no i ta klawiatura qwerty...kwestia gustu,mialem brac zwykla X10mini albo X8 ale jakies takie malutkie toto i tandetne wydaje mi sie...z Hazela jestem bardzo zadowolony,aparat super, Wi-Fi swietne,odtwarzacz muzyki tez.Daje rade
Cytat: Szymon
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.

Auto Detailing-info PW

« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 21, 2011, 19:58:38 pm »

Offline Seba OBR

• Sympatyk
    • Polonez Caro (L-205) 1.8 16V
    • OBR Garages
hazel to spoko telefon. niedawno zamówiłem go matce, potestowałem trochę i mogę go polecić. z aparatu jakoś super zadowolony bym nie był, bo jednak nadal uważam, że aparat z k800 był jednym z najlepszych. najważniejsze jest to, że bateria trzyma dosyć długo

« Odpowiedź #25 dnia: Marzec 21, 2011, 20:14:36 pm »

Offline RSilak

• Sympatyk
    • Atu+ GT
Ja użytkuje k800i już drugi rok telefon kupiłem używany, nie posiadam cyfrówki i telefon służy jako cyfrówka i zdjęcia robi lepsze niż nie telefon "nowej generacji" zaczyna się sypać bo trochę nie dbam o niego dwa razy zanurkował do kanału raz w kałuże ile razy upadł nie wspomnę i działa, nie chcę się z nim rozstać bo naprawdę telefon jest konkretny i jak bym miał możliwości kupienia takiego nowego bym sobie zafundował :) brat miał ten sam model przez ponda 4 lata i jeszcze go ma ale zamienił go na Nokie E52. Hazel'a ma szwagierka to zdjęcia słabszej jakości niż moje stare poczciwe k800i :)
FSO Polonez ATU GT
(Polsko-Japońsko-Szwedzka hybryda)
Serwis Bartniki. Mechanika Pojazdowa, Diagnostyka Komputerowa.
Jest 2.0 16v

« Odpowiedź #26 dnia: Marzec 22, 2011, 00:51:55 am »

Offline Bogdan611

• Sympatyk
  • Polonez Caro 1.6 GLi 96'
Już dzisiaj"prawie" kupiłem Hazela przez biuro obsługi abonenta Ery ale coś czuję że chyba nie dane jest mi zrobić interesu z nimi,najpierw w salonie chcieli mnie oszwabić próbując mi włączyć na siłę usługi dodatkowe(ubezpieczenie i internet)wpierając mi że są obowiązkowe,nawet bezczelnie zamazali cenniki markerem pisząc swoje ceny długopisem(z doliczonymi usługami),zrażony tym faktem próbowałem zrobić interes przez BOA,ale nie dość że oferta salonowa(zawsze u konsultanta było taniej) to jeszcze chcieli mi doliczyć 15.99zł za kuriera(Era zaczyna coś dziadować bo kurier był zawsze na ich koszt),próbowali zrobić ze mnie zrobić wariata ale im nie wyszło bo akurat sam też pracuje w branży operatorów komórkowych.
Poloneza chwalić nie trzeba,bo by to było jak wlewanie wody do morza.
OSTERZEGAM PRZED ZLODZIEJSKIMI PRAKYTKAMI T-MOBILE
Pożyczki bez Bik-u,teren Częstochowy zapraszam 797-603-075 lub PW