<uoee>Przykro mi i przepraszam kolegów - że nie było mojej osoby , na spocie . Musiałem od rana wstawić na rame Oktawie , szef mnie prosił bym wszystko przygotował na poniedziałek - by rozpiąć siłowniki , i zapiąć kolumne i wstawić wsio 1,5m nad powierznie podłogi . I tak zrobiłem , i zajeło mi to 4 godz i juz była 14 sta i mówie sobie -OKA JADE NA SPOTA- a tu wysuwa swój łeb zza winkla bosidło -EJ WAŃKA , NO JAK POCIĄGNIEMY TEGO PARCHA - no i weż tu odmów . Ale próbowałem -E NO MIELIMY GO SZARPAĆ W PON ----i pada hasło ---NO WIEM , ALE JAK DZIŚ ZROBIMY TO W PON UZBROISZ - DAM CI 45 % ZAMIAST 30% JAK ZAWSZE --no i poszło tyrałem do 23 ciej i nawet uzbroiłem . Dziś poszła do lakieru .
Zawodłem , może tak może nie , w zalezności jak kto mnie oczekiwał , napewno SOBCIU sorki bo wiem że sesemesa mi wrzuciłeś ...Panowie Takze do Nastepniaka - a moze ktoś w między czasie coś bedzie chciał to dzwonić
A -POZWOLE SOBIE NA MAŁĄ PRYWATE ---TOMEK OD NAS -TOMEK OD FARTUCHÓW I ICH WSTAWIANIA ZAPODZIAŁEM TWÓJ NR TELE- WRZUĆ JAKOŚ NA PW LUB SMS TO POWIEM CO I JAK