Czy to są wyniki wszystkich osób z hamowni??
Kurcze no, wygrałem konkurencję UCZCIWIE, różnicą w sumie nie małą i mimo wszystko chciałbym otrzymać nagrodę która powinna należeć do mnie. Czuje się troche oszukany wygrywając i zostając zepchniętym na 2-gie miejsce...
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
Cytat: michau w Wczoraj o 20:09:33 Kurcze no, wygrałem konkurencję UCZCIWIE, różnicą w sumie nie małą i mimo wszystko chciałbym otrzymać nagrodę która powinna należeć do mnie. Czuje się troche oszukany wygrywając i zostając zepchniętym na 2-gie miejsce...To pytanie trzeba by zadać kolegom prowadzącym konkurencję. To na ich barkach spoczywało określenie zwycięzców. Organizatorzy otrzymali listę z zaznaczonym I, II i III miejscem i na tej podstawie wydali nagrody. Nie zawsze jest czas weryfikować wszystko tym bardziej że do tej pory każdy kto odpowiadał za prowadzenie konkurencji dokładał wszelkich starań aby przeprowadzić ją uczciwie i rzetelnie opracowywać wyniki.
Cytat: Bocian_s#313 w Lipiec 22, 2011, 08:47:17 amCytat: michau w Wczoraj o 20:09:33 Kurcze no, wygrałem konkurencję UCZCIWIE, różnicą w sumie nie małą i mimo wszystko chciałbym otrzymać nagrodę która powinna należeć do mnie. Czuje się troche oszukany wygrywając i zostając zepchniętym na 2-gie miejsce...To pytanie trzeba by zadać kolegom prowadzącym konkurencję. To na ich barkach spoczywało określenie zwycięzców. Organizatorzy otrzymali listę z zaznaczonym I, II i III miejscem i na tej podstawie wydali nagrody. Nie zawsze jest czas weryfikować wszystko tym bardziej że do tej pory każdy kto odpowiadał za prowadzenie konkurencji dokładał wszelkich starań aby przeprowadzić ją uczciwie i rzetelnie opracowywać wyniki.Wydaje mi się że teraz powinno zostać tak jak już jest ... Puchary rozdane i tyle ... Zawsze może się wkraść błąd ... Bez przesady nie była to walka o nie wiadomo co tylko zwykła zabawa ...