ostatnio to w ogóle już mi się odechciewa tu wchodzić, choć jestem klubowiczem, modem.
Co raz częściej na zadane pytania, zamiast otrzymać odpowiedź, ktoś chce żeby mu nadmiar paliwa oddać, adwokaci się pojawiają, wypowiadają się sami "profesjonaliści" którzy zamiast uargumentować odpowiedź stosują zasadę Lecha Kaczyńskiego:"nie bo tak", ale żeby ktoś odpowiedział na temat, to rzadkość. Pozostaje czerpać z doświadczeń Kolegów z forum sierrafan. Jeździ tam kilka sierrek turbo OHC.
Najmocniejsza jeszcze do niedawna jeździła na stockowej elektronice, która została celowo oszukana.
przeciez nikt cie tu nie trzyma,
moda mozesz zawsze sie zrzec,choc za twoje popisy i tak powinien byc ci zabrany - na tym forum nie ma zwyczaju "gnebic" modow ,wiec nikt ci go nie zabierze,
dobrze ,ze forum sierrafan jest takie konkretne i super - normalnie bialy kruk na tle forow motoryzacyjnych,
mam nadzieje ,ze nie jest na poziomie fcp, bo troche glupio by bylo,
czy ktos broni ci z niego korzystac ,moze sam tam zapytam o porade dotyczaca OHVki - przeciez wiedza tam wszystko o wszystkim,
niech ci pomoga w twoim problemie - w koncu ford jest duzo starsza marka od fso i tam jeszcze pamietaja takie wynalazki ,a tutaj wybacz,ale jestesmy na to zbyt nowoczesni :D