0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
w bloku gdzie ten korek znajde. wchodząc na kanał od przodu auta??
czy termontat jak wyjme i zagotuje w wodzie a potem osusze i załoze to bedzei hulać
Ostanie pytanie. termostat wymieniac na zimnym czy ciepłym silniku czy nie ma różnicy??
Żeby nie zakładać nowego tematu. Jakiej firmy kupić czujnik temperatury ten co pokazuje temperaturę na wskaźniku.
mCytat: Tom16 w Styczeń 01, 2013, 19:10:51 pmŻeby nie zakładać nowego tematu. Jakiej firmy kupić czujnik temperatury ten co pokazuje temperaturę na wskaźniku.mera, lub zamiennik ups, nie kupuj verneta.
Cytat: mruk1313 w Styczeń 01, 2013, 20:53:24 pmmCytat: Tom16 w Styczeń 01, 2013, 19:10:51 pmŻeby nie zakładać nowego tematu. Jakiej firmy kupić czujnik temperatury ten co pokazuje temperaturę na wskaźniku.mera, lub zamiennik ups, nie kupuj verneta.chodzi tobie eps
Byłem w sklepie i pytałem się o włącznik wentylatora chłodnicy i o czujnik temperatury płynu. Co do włącznika wentylatora zaproponował mi prasmet ftws6 a czujnik temperatury płynu chłodniczego firmy autotec. Brać tych z tych firm czy jednak z epsa.
Ja mam pytanie żeby nie zakładac tematów. Kolega ma Golfa 93r 1.6 75KM + Gaz Silnik ABU i chce wymienic termostat. Czy można wymienić na letnim silniku czy poczekac aż porządnie ostygnie, pytam sie ponieważ trzeba dojechac do garażu coby pod blokiem tego nie robić, bo zimno ;P
nie chodzi mi o bóg wie jakie tamperatury :Dpo wymianie termostatu zalewam płyn, miętosze węże zalewam płyn na ,,max" i zakręcam korek zbiornika i ma pyrkac sobie do właczenia wentylatora??