matgolab, na dniach napisze conieco o zakladaniu i zrobie fotorelacje
tego nie da sie zalegalizowac.
[ Dodano: 2007-09-11, 20:22 ]ło kurde... zalozylem BLOS-a
napisze raz i wiecej mi sie nie chce :mrgreen: (dla posiadaczy GSI)
blos-a nie da się załozyc bezposrednio w miejsce miksera (na kol. dolotowy),jego srednica jest okolo milimetra wieksza niz zewnetrzna srednica dolotu w GSI, mozna za to zalozyc go miedzy rurą a filtrem,lecz nie podejdzie pod seryjną puche (rowniez inne wymiary) ale na rure wchodzi "dobrze"
a teraz to o co wielu mnie męczyło :twisted: WRAZENIA :!:
wyregulowalem go na szybko,idzie lepiej niz na benzynie :shock: a sruby wcale duzo nie odkrecilem :idea: żadnej,ani najmniejszej dziurki w obrotach,w calym zakresie kreci sie jak glupi, przy dodaniu gazu od "zera" wkreca sie rzekłbym lepiej niz na benie, schodzenie z obrotow dobre
smiejcie sie lub nie,ale to ohv naprawde mnie zaskoczylo,kreci sie jak glupie,musze teraz uwazac bo tu odcinki nie ma... 6000 osiąga masakrycznie szybko,jedynka mi sie konczy za szybko, przy "szybszym" (nie strzale) puszczeniu sprzegla przy kolach 185/50 R15 na mokrym przy obrotach 2000-2500 - traci przyczepnosc gwaltownie i wkreca sie do 6000 (narazie udawalo mi sie puszczac gaz w miare szybko) , testy robione najpierw w 2 a pozniej w 3 osoby. Spalanie? jeszcze nie wiem...