0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.
widze,ze w 1999 zmienili centralne zamki ,bo te ktore widzialem z 1998 to wszystkie mialy takie piloty jak moje (te montowane w ASO oczywiscie)
Piloty były takie za jakie dilerowi zapłaciłeś i z centralnym zamkiem nie miały nic wspólnego.W kombi fajnie fabryka wszystko przygotowała bo nawet fabrycznie jest puszczony gotowy przewód do siłownika centralnego zamka w klapie.Tak samo jak instalacja głośników w podsufitce z tyłu.
piloty byly w zestawie razem z centralka ,wiec szly partiami - ASO to nie allegro,ze mozna wybierac sposrod kilku wzorow,oprocz Polonezow 1998 z takim samym pilotem jak u mnie to jeszcze Lanosy 1998 widzialem z takimi samymi
Tutaj ciekawostka; tylna klapa nie reaguje na centralny zamek, muszę sprawdzić czy tam w ogóle zamontowany jest siłownik.
Może nie być siłownika ale dołożenie żaden problem.Gdzieś mam chyba nawet fabryczny siłownik z mocowaniem do tego.
Piloty były takie za jakie dilerowi zapłaciłeś i z centralnym zamkiem nie miały nic wspólnego.
W każdym Plusie są takie kluczyki.
W takim razie mam jakiś ewenement ponieważ centralny zamek i pilot to zestaw firmy FOX z Krakowa, po 15 latach wymiany wymagał tylko jeden niedomagający siłownik i gumki przycisków w pilocie więc to tanie i godne polecenia siłowniki.