Tomek, czy ten Polonez wyszedł z fabryki z jakimś wyposażeniem dodatkowym? Czy wszystko zostało dołożone przez poprzedniego właściciela?
Większość gratów została dołożona,napisałem o tym w pierwszym wątku
Większość gratów wrzucona jako nowa lub prawie nowa.
Dzisiaj trochę przegoniłem Klimatyzatora po mieście. Samochód przyjemnie się zbiera, silnik cicho pracuje, trochę ciężkawo chodzi w porównaniu do Plusów wspomaganie, cóż, taki urok ZF, muszę koniecznie wymienić kierownicę bo ta plastikowa doprowadza mnie do szału. Nadwozie bardzo sztywne, nic nie tłucze, przyjemnie miękko resoruje mimo 20 letnich opon. Po włączeniu klimy czuć nieco zwiększone opory, słuchać charakterystyczne UUuuu.....w dolocie - skutek głębszego wciskania gazu
Jest klimat. Najfajniejsze jest to że samochód jeździ jak nowy, całe dodatkowe wyposażenie działa bez zarzutu, nawet pompki foteli dobrze trzymają, z klimy idzie lodowate powietrze, fotele grzeją, GLI całkiem przyzwoicie przyspiesza. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, cieszę się że udało się kupić fajnie skonfigurowane auto za nieduże pieniądze, mam nadzieję w najbliższym czasie doprowadzić go do zadowalającego mnie stanu wizualnego
W następnym tygodniu chcę go oddać do lakiernika bo ten kolor doprowadza mnie do depresji
Chyba każdy będzie lepszy