Dla tych co zaraz będą gadać że przekłamanie,że jechałem 160 itd. Powiem że nawigacja pokazała 179km/h.
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
1.6GSi z przebiegiem 74.5tys. km. Autostrada z Krakowa do Katowic. Nie było to z górki.Nie działał tylko pływak od paliwa. Dla tych co zaraz będą gadać że przekłamanie,że jechałem 160 itd. Powiem że nawigacja pokazała 179km/h.
Witam moze ktos z was juz mial taki problem mam 1,6GLi Bosch i na ekspresówce szedl 120 do 130 mial ciezko a 140 z górki powiedzcie mi co moze byc przyczyna pozdrawiam
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.
hehehe, przykład klasycznego Boscha mozesz probowac podmienic kompa na 002 ale czy cos pomoze to jeden Pan Bog wie ten wtrysk juz tak ma ,jeden chodzi ok a 95% przypadkow j/w
Wciskając gaz do oporu przez 10min, to nawet do 200 można się rozpędzić.
Posiadam silnik 1.6 GLi +lpg na prostej 150 czyli standard, a z górki udało się dobić do 170 km/h