- PaK -, rozumiem, ale w przełacznik od swiateł jest zupełnie inny niż od wycieraczki oraz haka. W przełaczniku od swiateł dioda jest "na wierzchu" i jest do niej łatwy dostęp. Natomiast w pozostałych dwóch przełacznikach dioda jest wlutowana do takiego dranstwa w srodku przełacznika - skoro zmieniałe? wszedzie diody to powinienes wiedzieć o czym mówie. Nie mam dostepu do aparatu cyfrowego bo zrobiłbym zdjecie i pokazał o co mi chodzi. Moze ten rys wyjasni o co mi chodzi:
Dioda w przełaczniku od swiateł jest przymocowana w ten sposob wiec podmiana diody jest banalna:
W przełaczniku od wycieraczki i od haka dioda jest wewnatrz przełacznika - a nie na wierzchu jak w przeł?czniku od ?wiatel. Wiec jak się dostać do tej diody w tych przełacznikach od wycieraczki i od haka? :?
[ Dodano: 2005-10-03, 14:49 ]Dzieki
- PaK -, za wytłumaczenie co i jak mam z tym fantem zrobic. Chciałem dodac, że ten opis w artykółach nie ma dokładnego odwzorowania w rzeczywisto?ci.
Ten tekst mnie najbardziej zaciekawił: :?
Opisywać będę tylko raz ponieważ system zdejmowania i składania tego do kupy jest identyczny w obu wł?cznikach.