Potrzebuję duuuużo czę?ci ale przyjemno?ć ich montowania muszę sobie rozkładać w czasie...więc od najbardziej potrzebnych zaczyna:
-Lewe drzwi kierowcy stan minimum dobry najlepiej bdb kolor obojętny najlepszy grafit(114fso:P)mog? być bez obić i bebechów...ważna by cena rozs?dna i stan
-Prawe drzwi przednie te s? proste i już podreanimowane ale też chcę je wymienić więc tak jak powyżej szczegóły:]
-Obudowa filtra powietrza do ga?nikowca z termostatem i luf? nad kolektorem wydechowym(bo mnie irytuje lufa nad aparatem zapłonowym zreszt? tam kto? wkrętem tunning termostatu robił:/)
-Przedni kierunkowskaz z tym,że albo biały od strony pasażera albo pomarańczowy od strony kierowcy mogę się wymienić na ten swój l i p s? u mnie dobre z tym,że jeden taki drugi taki:P
-Griill taki z siatk? w ?rodku i grubym rantem(miały takie caro lepsiejsze te grille i podobno oriciari)
-Siedzenia takie te niby kubełkowe(niewiem jak one się nazywaj?) albo przednie a fajnie jakby był cały komplet
-Pragnę skompletować ospojlerowanie oriciari by móc je zamontować chyba,że ma kto? cało?ć ...
No to na Tyle...
gg 3558312
gilmor@interia.pl pzdr
A i posiadam fabrycznie nowy mieszek gumowy do caro(oddam za pifko:D) ponieważ firma w której pracuję dorobiła się maj?tku na produkcji dla fso wszystkich elementów plastykowych...wiem,że s? jeszcze komplety nakładek na progi fabrycznie zapakowanych ze ?rubami montażowymi...ceny bed? naprawdę atrakcyjne na nie ...mówi?c inaczej tyle ile mnie to będzie kosztować tyle i Was