Z ta uszczelka pod czujnikiem to tez nie glupie. Musze zajrzec. Tylko czy bedzie cos widac skoro paliwko takie ulotne?
Lupo widać czy nie widać, jak już będziesz miał odkręcone ?rubki to nie zaszkodzi waln?ć cieniutkiej warstwy sylikonu na te czy t? uszczelkę.
[ Dodano: 2006-05-06, 20:01 ]No wiec mi wali chyba na zewnatrz, bo czuc to tylko przy otwartych szybach.
Ale jak jedziesz z otwart? szyb? czy jak stoisz autem z otwart? szyb?. Ja wiem że jak jeżdziłem z zamkniętymi szybami to nic w aucie nie czułem ale jak tylko otworzyłem szybę podczas jazdy to mi smierdziało, już nie mówi?c że jak mój ojciec jechał wtedy z tyłu to mu sie nie dobrze zrobiło od smrodu. I wła?nie Ci piszę że jak okna miałem pozamykane podczas jazdy to było super. I na zewn?trz auta jak stało to też nic nie ?mierdziało. Czuć było tylko w ?rodku podczas jazdy z otwartym oknem.
[ Dodano: 2006-05-06, 20:04 ]A wiadomo że jak jedziesz z otwartym oknem i wtedy Ci smierdzi to te powietrze co wpada do auta przez okno rozchodzi sie po całej kabinie ale najpierw dociera do tyłu auta gdzie robi "zawirowania" i wraca do nosa kierowcy z zapachem "tego co ma w bagażniku"
.