Autor Wątek: Co to może być? Czy to co? z zaworami?  (Przeczytany 6074 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Co to może być? Czy to co? z zaworami?
« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 08, 2006, 00:49:37 am »

Meggido

• Gość
No to czym się tak stresujesz? Wsiadaj i ?migaj! Bo przeżywasz jak stonka wykopki. ;)

« Odpowiedź #21 dnia: Kwiecień 08, 2006, 01:01:11 am »

bzik

• Gość
Cytat: "Meggido"
No to czym się tak stresujesz? Wsiadaj i ?migaj! Bo przeżywasz jak stonka wykopki. ;)

dokaldnie w czasie jak bedziesz siedzial na forum i zastanawial sie co jest to ci panewki do walu przyrosna i nie pojezdzisz a tak jezdzi dmucha nie chlapie ci olejem ani do filtra ani przez korek znaczy ze dmucha w normie

« Odpowiedź #22 dnia: Kwiecień 08, 2006, 14:40:18 pm »

Gumiś#593

• Gość
Spokojnie poprostu pytalem co się z tym może stać!
 :lol:

« Odpowiedź #23 dnia: Kwiecień 08, 2006, 20:44:16 pm »

Meggido

• Gość
Cytat: "Gumi?#593"

Nic... ;)

« Odpowiedź #24 dnia: Kwiecień 09, 2006, 10:40:37 am »

Gumiś#593

• Gość
Cytat: "Meggido"

Nic... ;)

I to jest najważniejsze :)
Pozdrawiam!!!

« Odpowiedź #25 dnia: Kwiecień 09, 2006, 23:14:09 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
Cytat: "nowy"
normalne że dmucha.Tłoki poruszaj?c sie robi? pęd powietrza który znajduje uj?cie w odkręconym korku oleju

No tak bo dmuchać to dmuchało delikatnie zawsze ale teraz jest to silny podmuch i w dodatku dudniz tamt?d gło?no i dlatego mnie to zaniepokoiło.
Jedno co się dzisiaj dowiedziałem że mój silnik ma hydrauliczne regulatory do zaworów. Heh nawet nie wiedziałem no w poprzednim poldku tego nie miałem :)

Ja mam plusa i jak mi pasek zerwało to mechanik przyjechałe i odkręcił korek i jak zakreciłe to on nawet tam nie patrzył i powiedział że pasek a jak odkręciłem to dmucha, ale ponoć w polonezach to zęcz normlana, nie czuje żeby mocy stracił ale nie ma za bardzo z czego, po za tym do 100 to mam 20 sekund ale na 2 kręci gum? na asfalcie i nie iwem wywalam katali żeby lepiej się zbierał......

« Odpowiedź #26 dnia: Kwiecień 10, 2006, 22:30:42 pm »

Cycu_E30

• Gość
katalizator ci wiele nei da :P , najwyzej lekko odmuli auta, bedzie szybciej (troche) wkręcało sie/schodziło z obrotów , ja juz mam plan modyfikacji wydechu  :twisted:  powinno to troszeczke bardziej odmulic wydech niz wywalenie katalizatora  ;)