Więc tak: jak pewnie wiesz ja miałem podobny problem, że mi pompa na start nie podawała paliwa, bo przeka?nik nie odł?czał się po zgaszeniu zapłonu. Wczoraj podmieniali?my skrzyneczkę przeka?ników na inne i... zero efektu. Czyli u mnie to prawdopodobnie będzie komp. A że dodatkowo nie wiedzieć czemu nie mam odcinki, to pójdzie do wymiany (nie wiem tylko na jaki zmienić, bo podejrzewam, że najnowszy - czyli ten, który mam, może mieć jak?? "ekologiczn?" mapę:)). Prawdopodobnie jest tak, że komp nie "widzi", że gaszę zapłon i nie odł?cza przeka?nika (od krokowca :!: ) co powoduje, że pompa nie podaje paliwa (tego nie rozumiem - musi być między nimi jaka? zależno?ć). Dodatkowo to strasznie ci?gnie pr?d (3 dni stał tak bo zapomniałem odł?czyć i aku? miał 5,6 V :!: :!: :!: ). U mnie pomaga wyjęcie tej małej wtyczki zasilaj?cej i podł?czenie (wiadomo, po wyjęciu przeka?nik musi się rozł?czyć). U Ciebie je?li to nie pomoże, to znaczy, że przeka?nik całkiem padł (albo komp). Który przeka?nik? Będziesz musiał rozebrać skrzynkę (ja zrobiłem to brzeszczotem) i popatrzeć. Na kompie gdzie? mam zdjęcia tego ze starego forum i opisane który przeka?nik jest który. Odezwij się do mnie na GG je?li będziesz tego potrzebować.
Spróbuj j? odł?czyć i podł?czyć lub podmienić przeka?niki jak masz od kogo.