No to tak , musze na pocz?tku stwierdzic z moj poldrover to narazie góra klopotow , no ale ja sie nie zrażam i mam zamiar postawic mu czoło. Wystapil u mnie nastepuj?cy problem: Wyszedlem do samochodzu i odpalilem go na benzynie (na gazie nie moge bo mam automatyczny przelacznik ) , wkręcil się na 1000obrotow i tak pochodzil z minuty i wtedy zaczelo nim coraz bardziej trzę?ć , kiedy dodalem gazu i obroty przekroczyly 3000 i przelaczyl sie na gaz obroty sie ustabilizowaly, wiec postanowilem sie przejechac , w pewnym momencie wrzucaj?c trojke i dociskajac pedal gazu , samochod stracil calkowicie moc , zero przyspieszenia , nastepnie oddal 4 albo 5 strzalow z tlumika i zgasł. Kiedy odpalilem go ponownie wkrecal sie najwyzej na 500 obrotów i po kilku sekundach znowu gasł , jedynie kiedy go odpalilem i dodalem gazu podkręcajac do 3000 - 4000 obrotow wracal na 1000 i znowu chodzil tylko 2-3 minutki. Gdzie moze byc przyczyna takiego zachowania??
P.S. Czy kiedy podczas jazdy konczy sie gaz w butli moga wystapic takie strzaly z tlumika??
pozdrawiam