- Książka gwarancyjna + instrukcja obsługi + etui od Poloneza Caro Mr'91 - stan bardzo dobry = 20zł
- Pompa paliwa mechaniczna do gaźnikowca, stan wizualny bardzo dobry, techniczny bliżej nie znany = 10zł
- Kierunkowskaz przedni (strona nie wiem) z przejściówki, nówka sztuka nie śmigana = 10zł?
- Kierownica FSO, drobny wieloklin z mojego ATU, stan bdb. po przebiegu ~120kkm = 20zł
- Daszek zegarów Polonez Caro Mr'91 (kwadratowe zegary) stan bdb. wypadałoby wytrzeć z kurzu i liznąć plackiem = 10zł
- Alternator Plusorover stan dostateczny, łożyska coś tam hałasowały, ale jeszcze ładował = 20zł
- Wkładka kierownicy PN Kombi, stan dostateczny = 5zł
- Moduł zapłonowy do gaźnikowca, woziłem go ze sobą... tfu mój tato go woził ze sobą przez 18 lat w bagażniku, jakby ten pod maską padł, ale nigdy się nie przydał, przed sprzedażą kakaowca go sprawdzałem działał = 10zł
- Gałka od lewarka zmiany biegów chyba z borka (brak wygrawerowanych oznaczeń biegów), stan bdb. = 5zł
- Zapalniczka z plusa = 5zł
- Lewarek z plusa, stan bdb. = 15zł
- Cewka zapłonowa duży fiat (zapłon klasyczny, bez modułu), nie wiem czy sprawna = 10zł
- 3x zegarek elektroniczny do Plusa, w jednym nie ma żarówki = 5zł szt.
- Przewód sygnałowy do wzmacniacza na Cinchach, długość około 5metrów = 10zł
- Zwrotnica od/do wzmacniacza = 10zł
Zdjęcia przedmiotów:
http://imgur.com/a/XGLbH#12Wszystkie wymienione wyżej fanty mogę zabrać na zlot. Jak ktoś jest czymś zainteresowany to śmiało walić na PW