Po pierwsze po to piszę na forum bo chce przedyskutować swoje zdanie ... dowiedzieć się czegoś ... nauczyć ...
Jasne, ja to doskonale rozumiem i sadze ze po to wlasnie sa fora.
Po trzecie od początku piszę, że pasmo mam obcięte na 800 nie na 2000 ...
Noo jesli Ci tak pasuje to tego nie zmieniaj, ma grać dla Ciebie i Tobie sie podobac. Nic nie stoi na przeszkodzie aby ktos sobie zamontowal i po 3 tweetery na słupek i i zadnych głosników wiecej, nic nikomu do tego. Wazne tylko jest to aby nikt nikomu nie staral sie na sile uswiadomic ze to prawidlowo zrobiony system i gra to w sposób prawidłowy...
Po czwarte nic nie stoi na przeszkodzie przestawić na 80 ...
No to na przyszłe mody proponuje zrobic wygluszenie drzwi, dobre panele + ciekawy system odseparowany zasilony z pieca. Chyba nie mozesz powiedzieć chocby po odsluchu 16cm z drzwi u mnie , ze nie da sie wydobyc zadowalajacego dołu i srodka z 16cm.. A wtedy być moze dojdziesz sam do wniosku ze nie potrzebne CI sa głosniki z tyłu a sub moze grac ciszej skrojonym pasmem dla niego idealnym i tez bedzie fajnie
Jezeli nie to zawsze mozna wrócic do "dzisiejszych" ustawien, ale daj sie przekonac i sprobuj zbudowac system "prawidłowo" aby móc jednoznacznie stwierdzic co Ci pasuje.
Zreszta taka droge zdecydowanie poolecam KAZDEMU
[ Dodano: 2010-07-22, 18:18 ]Dodatkowo sądze ze z powodzeniem część tej polemiki ktorys dobrotliwy mod powienien przeniesc do odpowiedniegoo działu, tam z powodzeniem mozna bedzie kontynuować.