Autor Wątek: połowa rzeczy nagle przestała działać ...help!!!  (Przeczytany 1390 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

połowa rzeczy nagle przestała działać ...help!!!
« dnia: Marzec 29, 2006, 19:20:21 pm »

raas

• Gość
Witam wszystkich!
Dzisiaj nagle podczas jazdy moim poldim atu 1996 gli+lpg zauważyłem że ?wieci mi się kontrolka ładowania i lampka braku ci?nienia oleju.Stan?łem natychmiast na poboczu i zauważyłem że brak jest też kontrolek na wskażniku poziomu gazu,brak ?wiateł mijania i długich (s? postojowe) nie działa o?wietlenie tablicy rozdzielczej (ale pod?wietlenie zapalniczki i przycisku wentylatora ?wieci) co mogło się stac??? Wszystkie bezpieczniki s? sprawne .....

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 29, 2006, 20:41:52 pm »

Rysiu#1883

• Gość
bezpieczniki sprawdzone?? jeżeli to nie jakie? zwarcie to zajrzyj pod samochód jezeli zauwazysz jakies zwisaj?ce kabelki przy skrzyni biegów to masz rozwi?zanie (własnie takie objawy)

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 29, 2006, 20:59:18 pm »

@Rysiu#1883

• Gość
dzięki.. bezpieczniki wporz?dku a kabelki sprawdzę rano bo już ciemno...

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 31, 2006, 16:44:16 pm »

raas

• Gość
je?li to kogo? zainteresuje padnięta była końcówka stacyjki jeden z bolców był już starty i nie ł?czył...koszt końcówki 69.90...:))

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 31, 2006, 17:17:48 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
strasznie duzo ta kostka kosztowala ,biorac pod uwage ,ze kompletna stacyjka z dwiema wkladkami do drzwi stoi 105pln :P
mogles nalutowac ,albo wybic jeden ze stykow ,ale w sumie kupiles nowa kostke i masz spokoj na dluzszy czas
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.