Panowie,
temat kół pasowych poruszany byl szeroko na forum, zarówno naszym (do sciągniecia w dziale Download) oraz na FSO. Tym co to ich inetersuje proponuje poszukac, warto. Postaram sie posciagac wlasciwe watki ztych forum i umiescic jako zalaczniki.
Piotrek, pompa "buczy" i ma buczec, i tak jest chyba w kazdym konwencjonalnym układzie wspomagania niezaleznie od producenta. Kazda przekladnia ma wewnatrz ograniczniki hydrauliczne, choc nie zawsze sprawne. Poniewaz sa jednorazowe i ustawiaja sie przy pierwszym ich uzyciu samoczynnie, nie zawsze sa sprawne. W jakis sposob mozna popsuc, ale nie wiem jak. Za to ich wymiana jest bardzo droga.
Gość,
nie mialem ulatwionego zadania i ciąłem przegrode, tak tez napisalem wiec nie wiem skad wniosek ze tego nie robilem. Zreszta zle to wspominam jako najgorszy etap pracy. Dodam ze zajechalem przy tym 2 szlifierki katowe (w tym jedna nie swoja, co podnosi koszta operacji

).
Być może racja, że chłodnica była tylko w JKC ale patrzac na jej temperature po dluzszej jeŹdzie jest ona potrzebna. Parzy jak cholera.
Dzieki Panowie za wszystkie uwagi, oczywsicie uwzględnie je, no i czekam na ewentualne dalsze uwagi.