Autor Wątek: Jakie postojówki ?  (Przeczytany 2374 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jakie postojówki ?
« dnia: Maj 24, 2006, 13:07:26 pm »

Sali

• Gość
Chciałbym zmienić seryjne postojówki  w polonezie na kolor zielony tylko to jakie postojówki podchodz? do poloneza

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 24, 2006, 13:11:38 pm »

Offline G.T.

• Sympatyk
Sali, a chcesz miec dowod rejestracyjny???chlopie poczytaj troche kodeks, ja mialem kiedys zielone postoje ,ale juz z tego wyroslem po kilku rozmowach z niebieskimi o dowodzie rejestracyjnym

[ Dodano: 2006-05-24, 13:12 ]
zobacz do mojej galerii

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 24, 2006, 13:20:27 pm »

Meggido

• Gość
Postojowe musz? być czerwone  tyłu i białe lub żółte selektywne z przodu.

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 24, 2006, 13:24:39 pm »

Sali

• Gość
ale przeciesz jak właczysz swiatła dziene to nie s? tak widoczne postojówki zielone u mojego znajomego w Audi A4 miał niebieskie a jak wł?czył  dzienne to niebyły widoczne musiałem sie dobrze przyjrzeć  aby zauwarzć

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 24, 2006, 13:26:18 pm »

Meggido

• Gość
Nie ważne. Chcesz mieć dowód? Je?li nie, to montuj... Ostrzegali?my. Przepisy s? przepisami. Wystarczy, że Pan Niebieski nakaże Ci wł?czyć same postojowe w celu sprawdzenia ich działania i leżysz.

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 24, 2006, 13:29:38 pm »

Sali

• Gość
ja  sprawdze  jak bedzie git to załorze jak mi nie spa?i to nie .Sprawdzić zawsze można ;)

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 24, 2006, 13:59:39 pm »

Pudzian_Puławy

• Gość
Cytat: "Sali"
ja  sprawdze  jak bedzie git to załorze jak mi nie spa?i to nie .Sprawdzić zawsze można ;)

No sprawdz ja miałemk przez jaki? czas zielonki ale lipa no może że ł?dnie się rozchodziły po kloszu ale teraz zobacz do mojej galerii i obczaj ale ja przy najbliższym weekendzie chce zrobić orginały i jescze do tego w kierunkach i obok niebieskie i storobole  :D  :D  :roll:  :mrgreen:

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 24, 2006, 14:01:38 pm »

Offline G.T.

• Sympatyk
strobole toja mialem w halogenach co widac na fotce w profilu :)

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 24, 2006, 14:11:24 pm »

Boczek

• Gość
Cytat: "Meggido"
Postojowe musz? być czerwone  tyłu i białe lub żółte selektywne z przodu.

Nigdy nie słyszałem że postojówki maj? być "żółte selektywne" natomiast słyszałem o czym? takim na temat ?wiateł mijania. Cosik Ci się nie pomyliło?

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 24, 2006, 14:29:05 pm »

Meggido

• Gość
Nie, nic mi się nie pomyliło.

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 24, 2006, 14:46:02 pm »

Offline G.T.

• Sympatyk
Boczek#1851, jest napisane w ogole w kodeksie,ze swiatla przednie maja byc biale lub zolte selektywne i nie ma tutaj podzialu na mijania i postojowe

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 24, 2006, 21:15:40 pm »

Sali

• Gość
pudzian ładne te postojówki w galerii  :roll: chciałbym mieć takie tylko zielone

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 24, 2006, 22:02:47 pm »

dj_lelek

• Gość
Ja mam zamontowane niebieskie postojówki... tzn. nawet nie żarówki tylko diody LED  :roll:  :roll:  :roll:  heheh... wiem, że jak mnie dorw? o może być cienko bardzo, ale razem z żarówkami a`la XENON ł?dnie się komponuj? i nie rzucaj? się w oczy...
W razie gdyby siętrafił "twardy" policjant to może uda się przełożyć na zwykłe... byle tylko dowodu nie zabrał  ;)

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #13 dnia: Maj 25, 2006, 11:59:48 am »

WojtaS_NH

• Gość
Też mam niebieskie zreszt? widać obok  :mrgreen:, całkiem fajny efekt, Do tej pory udało mi się unikać panów policjantów, ale trzeba bedzie zmienić i zakldać na specjalne okazje  :D

Jakie postojówki ?
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 25, 2006, 20:40:35 pm »

Boczek

• Gość
To przepraszam. Ja postojówki mam żółte.