krytyk, jakbys wszedl na disko-rzysko w remizie i powiedzial "ale ch...a muzyka", bo lubisz akurat cos innego to bys dostal w pysk i by cie wyniesli nogami do przodu. Analogie sobie sam domow. Tu sa sami fani i krytyka jest tutaj nie na miejscu poprostu.
KWA cos sie wyalczyc z tematu nie moge 
Czyli własnie porownałes własnie społeczność poloneziarzy do drechów? Ha na to wlasnie czekałem. Dobrze ze wreszcie ktos sie przyznal. Krytyka tu nie jest na miejcu? Czyli co to jest? Jakieś kółko wzajemnej adoracji? Kompleksy sobie tutaj leczycie?
Ty MOTYLA NOGA co Ty Ku&asie na Rope se nie myslisz ? KuZ&wa pusciły mi nerwy bo czytam te twoje baadziewne komentarze i az mnie podnosi
Co Ty sobie nie myslisz ? Ze wejdziesz na forum i bedziesz krytykował co bedziesz chcieć ?
Szkoda ze cie nie było na czerniewicach razem z Twoimi uwagami tak jak kolega CYCU mówił bo bys tak wrzyciu nie powiedzał na zywo przy całej ekipie FSO-wców
Co z ciebie za cwaniak ? Z Helenowa sie urwałeś ?
MOwie w swoim imieniu : Prosze o niekomentowanie negatywne , a jak juz chcesz cos pisac to KULTURA !
I te Twoje "Ha na to wlasnie czekałem. Dobrze ze wreszcie ktos sie przyznal. Krytyka tu nie jest na miejcu? Czyli co to " Prawie jak profesor od PSYCHOLOGI ?
Daj spokój koleś nie jestes tu mile widzany
Tyle odemnie